caixa popular

AENOR renova la seua certificació de Qualitat a la Carta de Serveis de l'Ajuntament d'Alfafar

AENOR renova la seua certificació de Qualitat a la Carta de Serveis de l'Ajuntament d'Alfafar
19/01/2018 -

L’Ajuntament d’Alfafar ha rebut des de l’Associació Espanyola de Normalització i Certificació (AENOR), la renovació de la certificació de Qualitat concedida a la Carta de Serveis del consistori.

Aquesta concessió s’ha materialitzat després de l’última auditoria realitzada a les diferents àrees, responsables dels compromisos establits amb la ciutadania en la Carta de Serveis, i avaluar satisfactòriament l’eficàcia per a aconseguir els objectius de qualitat establits en aquesta.

Aquesta edició era especialment rellevant, ja que es tractava d’una Carta de Serveis renovada en gran part, a causa que molts dels compromisos havien sigut sòlidament consolidats al llarg d’edicions anteriors, i que ha complit amb escreix les seues expectatives de millora en els serveis municipals en superar amb èxit aquesta auditoria.

Des de la Regidoria de Qualitat de l’Ajuntament d’Alfafar, s’està treballant ja en la redacció de la nova edició de la carta per al pròxim any 2018, on una vegada més s’han involucrat totes les àrees i serveis municipals, així com l’Equip de Govern Municipal.

Un dels punts forts valorats positivament per AENOR en la redacció de la Carta de Serveis de l’Ajuntament d’Alfafar, és la utilització de l’Enquesta de Satisfacció sobre els Serveis Públics que realitza anualment el consistori, com a eina per a conéixer i avaluar les necessitats i inquietuds de la ciutadania.

El passat mes de novembre es va dur a terme la realització d’aquesta enquesta en tot el municipi, que servirà com a punt de partida a l’equip tècnic per a la redacció de la nova Carta de Serveis 2018 (Versió 8), sobre la base de les propostes i/o sol·licituds formulades pels veïns i veïnes.

Aquesta vuitena edició de la Carta de Serveis de l’Ajuntament d’Alfafar, entrarà en vigor a partir del març vinent de 2018, després de la seua aprovació per ple, i de seguida estarà disponible en la secció de Carta de Serveis de la Web Municipal de l’Ajuntament.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze + quinze =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris