25n
Orgull
Orgull

AEDP ultima els detalls per a construir la gestora i convertir-se en un polígon “avançat”

AEDP ultima els detalls per a construir la gestora i convertir-se en un polígon “avançat”
10/09/2019 -

L’Associació d’Empresaris de Daimús i els seus Polígons, que compta amb més de 30 empreses associades, continua fent passos en ferm per a constituir la gestora de naus industrials que li permetrà optar a subvencions derivades del desenvolupament de la Llei d’Àrees Industrials de la Generalitat.

Així ho ha assegurat el seu president, Guillermo Mayor, qui ha destacat que al costat de l’Ajuntament s’estan ultimant tots els tràmits per a convertir la zona industrial de Daimús en un polígon avançat.
“Ara sí que podem dir que ja estem preparats per a quan isquen les pròximes ajudes de la Generalitat poder optar a elles com un dels polígons avançats de la comarca. Amb aquesta gestora, tant des del consistori com des de l’associació, treballarem per un mateix objectiu”.

I tot això ha sigut possible, tal com ha apuntat el president d’AEDP, gràcies a les ajudes de l’IVACE que, per fi, “ens permetran comptar amb càmeres de vigilància, desenvolupar canvis en la il·luminació a LED, contractar fibra i senyalitzar les diferents àrees”.

“Vull agrair a l’Ajuntament la seua predisposició a l’hora de treballar amb els empresaris del polígon perquè gràcies a aquesta sinergia continuem consolidant el nostre polígon perquè ara sí que podem dir que complirem amb els requisits que la Generalitat ens marcava i ens posicionarem en el mapa de la Comunitat”.

Sobre la Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor, Guillermo Mayor destacava la seua importància perquè “a través d’ella aconseguim moltes millores, rebem un bon assessorament i ens permet portar fins a les institucions més altes les nostres reivindicacions empresarials. Junts formem una gran família”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + catorze =