25n
25N
25N

AECC realitza una campanya de prevenció de càncer de pell a Alboraia

[:es[Una unidad móvil de la Asociación Española Contra el Cáncer ha estado ofreciendo junto al Mercado Municipal revisiones dermatológicas gratuitas para la prevención de la enfermedadUna unitat mòbil de l’Associació Espanyola Contra el Càncer ha estat oferint al costat del Mercat Municipal revisions dermatològiqua gratuïtes per a la prevenció de la malaltia

AECC realitza una campanya de prevenció de càncer de pell a Alboraia
15/06/2017 -

Els veïns d’Alboraia han pogut visitar durant el matí d’aquest dijous la unitat mòbil de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) que s’ha instal·lat als voltants del Mercat Municipal, lloc de gran afluència. La iniciativa, que s’ha realitzat amb motiu del recent Dia Mundial del Càncer de Pell, forma part de la campanya per a la prevenció d’aquesta malaltia.

Al lloc han acudit l’alcalde d’Alboraia, Miguel Chavarría, i la regidora d’Educació, Ana Bru, el qui han acompanyat a la Junta Local Contra el Càncer d’Alboraia per a promoure, animar i agrair la participació dels veïns. Els interessats han pogut gaudir d’una revisió dermatològica gratuïta amb la finalitat de prevenir i detectar qualsevol anomalia relacionada amb el càncer de pell.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × un =

bombers
CCCC
bombers