25n
25N
25N

AECC prevé el càncer de pell a Almussafes

Per a cobrir la gran demanda generada, l’entitat també atendrà consultes el pròxim dimarts 17 de novembre, sent necessària la cita prèvia

AECC prevé el càncer de pell a Almussafes
10/11/2020 -

La detecció precoç continua sent clau per a reduir al màxim les possibilitats que el càncer constituïsca una malaltia incurable. Per això, des de l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) celebren periòdicament jornades de revisió com la que es va dur a terme ahir, dilluns 9 de novembre, a Almussafes. En ella, professionals especialitzats en càncer de pell van atendre la ciutadania i van resoldre dubtes sobre aquesta malaltia, revisant pigues sospitoses, i informant sobre la manera de prevenir la seua aparició.

En aquesta ocasió, la consulta mòbil instal·lada per AECC València en col·laboració amb la Junta Local de l’entitat, va estar en funcionament de 10 a 14 hores en el Pavelló Poliesportiu Municipal. Un total de 31 persones es van acollir al servei durant el matí, encara que el número d’almussafenys i almussafenyes interessats a passar per ell va ser superior, per la qual cosa s’ha convocat una nova jornada per al pròxim dimarts 17 de novembre en el mateix horari. A causa de la pandèmia, i per a extremar precaucions, les persones interessades han de sol·licitar cita prèvia en el telèfon 637 05 49 90.

Tant des d’AECC Almussafes, que participa activament en el desenvolupament d’aquesta campanya preventiva i de conscienciació des de fa diversos anys, com des de l’Ajuntament, que posa a la disposició de la iniciativa les instal·lacions públiques perquè l’atenció mèdica siga de qualitat i difon la convocatòria, s’insisteix en la importància de protegir-se contra el càncer de pell, per la qual cosa animen a la població a fer el pas i a respondre a la crida realitzada per a fer ús d’aquest servei, que és completament gratuït per a les persones usuàries.

Diverses integrants d’AECC Almussafes, entre les quals es trobava la seua presidenta, María José Girona Alepuz, van col·laborar en les tasques organitzatives necessàries perquè la jornada es portara a terme amb total normalitat i seguint els protocols establits per a garantir el compliment de les mesures anticovid. D’aquesta manera, el consultori es va tancar amb un balanç “molt positiu, sobretot tenint en compte el bon acolliment que continua tenint malgrat les actuals circumstàncies”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + 1 =

25n horta sud