25n
25N
25N

Juan Ramón Adsuara, investit alcalde d'Alfafar

Juan Ramón Adsuara, investit alcalde d'Alfafar
15/06/2019 -

L’Ajuntament d’Alfafar ha celebrat el ple de constitució de la nova Corporació Municipal que governarà durant la legislatura dels pròxims 4 anys, davant nombrós públic assistent.

Després de les recents eleccions locals del passat 26 de maig, la corporació municipal ha quedat composta per 11 edils del PP, 8 del PSOE, 1 de Compromís i 1 de Unides Podem. A l’inici de la sessió plenària s’ha constituït la Mesa d’Edat, formada per les edils de major i menor edat i la Secretària General del consistori, comptant amb l’assistència de l’Interventor d’aquest.

Els i les representants de cada formació política han presentat les seues credencials davant la Presidenta de la mesa d’Edat, jurant o prometent a continuació els seus càrrecs com a edils de la nova corporació municipal.

Seguidament, cada grup polític ha presentat als seus candidats i candidates que han realitzat una votació a mà alçada en la qual resultat elegit de nou alcalde d’Alfafar Juan Ramón Adsuara Monlleó.

La Presidenta de la mesa d’Edat, la regidora Fina Carreño, ha preguntat a Adsuara si acceptava el càrrec, qui ha respost afirmativament, jurant a continuació de nou el seu càrrec, aquesta vegada com a alcalde d’Alfafar, rebent la vara de comandament i ocupant el seu lloc en la taula presidencial.

Juan Ramón Adsuara Monlleó, Alcalde reelegit d’Alfafar, ha pronunciat el seu discurs d’investidura, on ha posat l’accent en la seua forma de fer política, centrada en les persones. A més ha parlat de la importància de dur a terme una gestió basada en buscar solucions als problemes dels veïns i veïnes amb la finalitat de millorar la qualitat de vida de les i els alfafarenses. A continuació ha cedit la paraula a cadascun dels i les cap de llista dels diferents grups polítics de la nova corporació municipal.

Finalment i conclosa la sessió, s’ha realitzat la foto de família de la nova corporació que governarà durant els pròxims 4 anys en l’Ajuntament d’Alfafar.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze + tres =

museo etnologia
ficcions 2019-2020
ficcions 2019-2020