25n
Orgull
Orgull

Juan Ramón Adsuara denúncia que la Diputació de València "està sumida en una paràlisi total", com en "la legislatura passada"

Juan Ramón Adsuara denúncia que la Diputació de València "està sumida en una paràlisi total", com en "la legislatura passada"
02/09/2019 -

El portaveu del Partit Popular en la Diputació de València, Juan Ramón Adsuara, ha denunciat que la corporació provincial “està sumida en una paràlisi total” i ha assenyalat que “ja la legislatura passada l’equip de govern no va aconseguir que la institució fóra operativa”.

Adsuara ha mantingut aquest dilluns una trobada de treball amb els diputats del grup popular en el qual s’han establit línies d’actuació bàsiques per a aquesta arrencada de la legislatura i que van en la línia de les dissenyades durant les trobades del grup popular durant el mes d’agost passat, ha explicat la formació en un comunicat.

Així, Adsuara ha lamentat que, durant la primera setmana de setembre, l’inici del curs polític “continua demorant-se” en el cas de la Diputació de València i que no hi ha convocada cap de les comissions, per la qual cosa l’activitat segueix “sota mínims”.

La despoblació, el finançament, l’educació, la sanitat, les polítiques socials, les infraestructures i el treball per la millora del municipalisme estan entre aqueixes qüestions a les quals el PP en la Diputació “farà seguiment”.

“Enfront de l’activitat dels diputats”, Adsuara ha lamentat que el president de la Diputació “només ha trobat temps per a parlar amb el president autonòmic, Ximo Puig”. “Espere que aqueixa reunió no siga per a convertir a la corporació provincial en una entitat financera de la Generalitat”, ha asseverat.

Adsuara s’ha referit al fet que Puig, durant la legislatura passada, “volia que les diputacions es convertiren en mers caixers per a l’Administració autonòmica, oblidant-se de les vertaderes competències que tenim i que se centren a aconseguir la millor qualitat de vida per als habitants dels municipis de la província”, ha explicat el portaveu.

Així mateix, ha advertit que el PP de la Diputació “s’oposarà a tot allò que supose que la corporació provincial siga un mer instrument que ajude a pal·liar la desatenció cap als valencians del Govern d’Espanya que presideix Pedro Sánchez”.

“Els socialistes al capdavant del Govern han deixat en l’aire més de 1.000 milions d’euros entre transferències i lliuraments a compte”, ha ressaltat Adsuara.

“COMPROMÍS HO PERMET”

El portaveu també ha destacat entre les qüestions que Toni Gaspar “tampoc ha abordat”, la creació dels òrgans de gestió del Patronat de Turisme de la Diputació de València, “que hui dia segueix pendent de configurar-se”, ha expressat.

Finalment, ha indicat que “cal recordar que tot això li ho permet el seu soci en el govern provincial com és Compromís” i ha agregat que estan “ací per a treballar pels valencians i no pot ser que en la primera setmana de setembre tot seguisca parat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + 11 =