caixa popular

Tello anuncia l'adquisició d'instruments per a la Banda Municipal de València

Tello anuncia l'adquisició d'instruments per a la Banda Municipal de València
15/04/2017 -

La regidora delegada de Patrimoni i Recursos Culturals de l’Ajuntament de València, Glòria Tello, ha anunciat l’adquisició d’un flautí Hammig per a la Banda Municipal de València en el marc de “satisfer les necessitats de renovació de la Banda Municipal” i de “l’aposta que el Govern de la Nau fa per ella”.

Atenent les necessitats relatives a l’adquisició de determinats instruments musicals per a la Banda Municipal, Tello ha presentat una moció per encetar la contractació de subministrament d’un flautí Hammig 40115/4. El cost total de l’adquisició arriba als 6.566,13 euros.

“Tenim la convicció d’apostar per una Banda Municipal que és motiu d’orgull per a la nostra ciutat i això comporta un esforç per concretar-la en respostes a les seues necessitats, com la de renovació d’instruments musicals”, ha explicat Tello.

La Banda Municipal de València, amb més d’un centenar d’anys d’història, ofereix desenes de concerts cada any tant al Palau de la Música de València com en uns altres enclavaments de la ciutat.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 + 20 =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018