25n
Orgull
Orgull

L'admissió d'alumnes per al pròxim curs serà del 9 al 17 de maig en Infantil i Primària

L'admissió d'alumnes per al pròxim curs serà del 9 al 17 de maig en Infantil i Primària
28/03/2019 -

El període d’admissió d’alumnat per al pròxim curs 2019-2020 serà del 9 al 17 de maig en Infantil i Primària. Per la seua banda, els estudiants de Secundària i Batxillerat presentarà les seues sol·licituds d’admissió del 21 al 30 de maig.

Així ho ha anunciat la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, que ha publicat els terminis d’admissió d’alumnes en els centres sostinguts amb fons públics d’Educació Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat per al pròxim curs.

El procés d’admissió és el tràmit que segueixen les famílies per a incorporar els seus fills i filles per primera vegada en el sistema educatiu valencià o quan decideixen canviar de centre per qualsevol motiu. Quan s’haja obtingut una reserva de lloc escolar a través del procés d’admissió, comença el període de matriculació.

Aquest procés és especialment rellevant per a les famílies que matriculen els seus fills i filles nascuts en 2016 en el segon cicle d’Educació Infantil (3 anys), i per als qui vullguen matricular els fills i filles nascuts en 2017 en les aules de 2 anys, dels centres d’Infantil i Primària, subratllen des de l’administració educativa.

Les famílies també poden matricular en el primer curs d’Educació Primària els xiquets i les xiquetes que hagen nascut en 2013. Les de l’alumnat d’Educació Infantil i Primària podran presentar les sol·licituds d’admissió en els centres educatius del 9 al 17 de maig.
Una vegada s’hagen comprovat i baremat les sol·licituds, la publicació de les llistes provisionals es farà el 30 de maig.

Posteriorment s’obrirà un període de reclamacions entre el 30 de maig i el 3 de juny, i una vegada ateses, es publicaran les llistes definitives de l’alumnat admès el 12 de juny. Les famílies podran formalitzar la matrícula del 13 de juny al 3 de juliol.

En aquesta ocasió, la lletra ‘O’ marcarà el desempat en punts en el procés d’admissió de l’alumnat d’Infantil de 3 anys.

SECUNDÀRIA I BATXILLERAT

Pel que fa a l’alumnat de Secundària i Batxillerat, la presentació de sol·licituds es realitzarà del 21 al 30 de maig i una vegada realitzada la baremació, es publicaran les llistes provisionals en els centres educatius el dia 11 de juliol.

Les reclamacions es podran realitzar de l’11 al 15 de juliol, i una vegada resoltes, es publicaran les llistes definitives de l’alumnat admès el 18 de juliol. La matriculació es formalitzarà entre el 19 i el 26 de juliol.

L’alumnat procedent de centres adscrits que no hagen sol·licitat plaça en un altre centre en el procés d’admissió podran avançar la matrícula del 20 al 27 de juny.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − disset =