25n
25N
25N

Adjudicat el contracte d'obres de demolició i conservació de les condicions de seguretat d'immobles

Amb una duració de 4 anys

Adjudicat el contracte d'obres de demolició i conservació de les condicions de seguretat d'immobles
03/01/2017 -

L’Ajuntament ha aprovat l’adjudicació del contracte d’obres de demolició, reforma i reparació d’edificis de propietat privada i d’edificis de propietat municipal en els casos en què així es determine, amb una duració de 4 anys.

Després del venciment del contracte adjudicat a la mercantil Vareser 96, SL, per un termini de 4 anys, l’Ajuntament va convocar un concurs per a procedir a la nova adjudicació. Amb un pressupost de licitació de 2.386.120 € i una duració de 4 anys, es van presentar un total de 14 proposicions, i va resultar adjudicatària, per presentar l’oferta més avantatjosa econòmicament, la mercantil Canalitzacions i Derrocaments Safor, SL.

La Junta de Govern Local va aprovar el passat 30 de desembre l’adjudicació del contracte. L’empresa adjudicatària haurà d’executar en immobles i instal·lacions de propietat privada les obres de demolició d’edificis declarats per l’Ajuntament en situació legal de ruïna o amenaça de ruïna imminent quan no estiguen catalogats, conservació de les condicions de seguretat, instal·lació de puntals, apuntalaments i altres mesures excepcionals amb caràcter urgent, així com les de tanca de les parcel·les resultants.

De la mateixa manera, realitzarà obres en tot tipus d’immobles que, amb independència del seu règim de propietat, els servicis de Bombers i Policia Local valoren que per motius de seguretat pública s’haja d’actuar d’urgència o per causes sobrevingudes, amb el fi últim de vetlar per la seguretat ciutadana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − 5 =

mercat medieval ontinyent
mercat medieval ontinyent