25n
25N
25N

Adjudicat el projecte per a la realització d'obres de millora en el Centre Social La Granja

Adjudicat el projecte per a la realització d'obres de millora en el Centre Social La Granja
25/05/2021 -

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Burjassot ha aprovat l’adjudicació del projecte per a la realització de les obres de millora en el Centre Social La Granja.

Aquestes obres, que es realitzaran amb la subvenció concedida per la Diputació de València dins del Pla d’Inversions per al bienni 2020-2021, consistiran en la reposició d’impermeabilitzadors de canals i baixants de coberta.

L’obra a desenvolupar projecta la impermeabilització del canaló existent mitjançant la projecció en calenta d’una membrana de poliuretà pura de cura ràpida. Aquesta resina s’aplicarà prèvia capa d’imprimació, i permet impermeabilitzar grans superfícies sense necessitat d’usar làmines que no toleren les juntes i que, amb el temps, poden deteriorar-se amb facilitat.

Per a assegurar una correcta aplicació, es procedirà a desmuntar parcialment el panell sàndwitx existent en la coberta del centre social i es projectarà el poliuretà en les juntes, solapes i en altres trobades i peces especials.

Aquesta actuació es combinarà amb la renovació de tots els baixants existents, mitjançant conduccions de PVC i es connectarà amb el sistema de desguàs actual, incloent-hi també les diferents tasques d’obra de paleta que siguen necessàries.

Així mateix, s’inclou una partida per a la preparació de canalons, incloent-hi la seua neteja de vegetació i brutícia, així com el repàs d’unions i caragols.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + quatre =