25n
25N
25N

Adjudicades les obres de reurbanització de la plaça de la Reina

Adjudicades les obres de reurbanització de la plaça de la Reina
23/10/2020 -

El govern municipal ha adjudicat també les obres de reurbanització de la plaça de la Reina per 10.782.070 euros, el que comporta una rebaixa del 24’7% sobre el preu inicial de licitació. Amb posterioritat, i en un termini no inferior a 15 dies, es podrà formalitzar el contracte. El vicealcalde Campillo ha recordat que “la plaça de la Reina és una de les places més emblemàtiques de la ciutat i un espai patrimonial impressionant per la presència de la catedral”. Campillo ha dit que “en totes les ciutats europees tenen peatonalitzada la plaça de la catedral però València ha patit una anomalia” en matèria de mobilitat. El portaveu ha insistit que el govern municipal “continuarà amb la peatonalització perquè ens ho demana la ciutadania”.

D’altra banda, la Junta de Govern Local ha aprovat la creació d’una oficina per a desenvolupar l’agenda 2030 de la ciutat de València. Campillo ha insistit que, de tant en tant, “cal parar, alçar la mirada i reflexionar sobre el projecte de ciutat a llarg termini”. En aquest sentit, el vicealcalde ha anunciat grups de treball per a desenvolupar eixe model de ciutat “en línia amb els objectius de Nacions Unides en la seua agenda 2030”. El primer grup de treball, que segons el vicealcalde estarà integrat per l’ajuntament i diversos actors de la societat civil de la ciutat, analitzarà el camí cap a la transició energètica.

D’altra banda, la Junta de Govern Local ha aprovat el protocol de teletreball de l’Ajuntament. Sergi Campillo ha destacat que “València és la primera administració que té un protocol de teletreball i que s’ha aconseguit amb la unanimitat de tots els sindicats amb representació al consistori”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × tres =