25n
25N
25N

ADISTO celebra un cap de setmana faller

Dissabte s’obri l’àrea d’esplai caní de Torrent

ADISTO celebra un cap de setmana faller
09/03/2017 -

L’associació ADISTO organitza este cap de setmana una jornada fallera. Diumenge al matí, els carrers de Torrent s’engalanaran per a gaudir de la música i dels vestits tradicionals en una cercavila. La desfilada començarà a partir de les 11.00 h pels carrers del barri on està emplaçada l’associació. En acabar, tots es dirigiran al seu local per a celebrar un dinar faller. A la vesprada, els actes conclouran amb la crema de la falla, en la qual els xics i xiques de ADISTO han estat treballant durant estes últimes setmanes.

Dissabte al matí, Torrent obri per primera vegada les portes de l’àrea d’esplai caní, on els gossos podran fer moltes i diverses activitats. A més, el lloc té una zona d’aparcament habilitada perquè els propietaris puguen estacionar-hi els cotxes. La primera visita tindrà lloc a les 11.00 h en la mateixa àrea que està ubicada al carrer d’Albaida.

Els més menuts es divertiran este cap de setmana amb un gran nombre d’activitats infantils que tenen com a temàtica les tortugues, conéixer la problemàtica de les espècies invasores i com posen en perill la biodiversitat en diverses parts del món. En el Centre Ambiental del Vedat, per als xiquets i xiquetes podran acudir dissabte i diumenge a partir de les 11.00 h, al taller “La meua tortuga”. Per últim, l’Hort de Trénor presenta este diumenge a les 11.00 h el taller “Espècies invasores”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + 14 =