tros al plat

Adéu definitiu a la mítica discoteca Woody

Ja han començat les obres de desmantellament de Woody

Adéu definitiu a la mítica discoteca Woody
17/08/2017 -

Qui no ha sentit parlar de Woody? Aquesta discoteca mítica valenciana, que va nàixer l’any 1981, es va convertir en un dels locals de moda de la ciutat. Situada en l’Avinguda de Menéndez i Pelayo, Woody es va obrir un buit important en les nits valencianes, però també va aconseguir triomfar en les vesprades amb les seues sessions light.

Amb la declaració de la zona ZAS (Zona Acústicament Saturada), una de les discoteques més veteranes de València es va reinventar, i tornava a obrir les seues portes, en aquesta ocasió, convertida en una sala de concerts amb capacitat per a 700 persones, aproximadament. Sota el nom de ‘Café París’, van apostar pel pop, el rock i el mestissatge.

Fa ja alguns anys arribava el tancament definitiu. Ara, els propietaris han decidit convertir el mític Woody en una clínica privada. Ja han començat els treballs de desmantellament del local, que començaven per traure tots els estris que quedaven a l’interior. Més endavant, es realitzarà un canvi de façana, així com la redistribució de l’espai.

Un canvi radical que suposa la desaparició definitiva de la popular discoteca Woody. No obstant això, totes les històries viscudes en aquest local romandran, sempre, en el record de tots els valencians.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × dos =

viva gym canovas
recogida residuos organicos en valencia
nadal rocafort 2018
nadal paiporta 2018
Nadal Rafelbunyol
Obra Yolo en el teatro escalante
bienal mislata
Talia
Olympia