caixa popular

ADERES Burjassot, rumb al Campionat d’Espanya de Futbol Sala FEDDI 2017

ADERES Burjassot, rumb al Campionat d’Espanya de Futbol Sala FEDDI 2017
04/10/2017 -

Amb la il·lusió de sempre i les ganes d’aconseguir alçar-se amb la copa final de campions, els xics que componen l’equip de futbol sala de l’ADERES Burjassot van a participar aquesta setmana en la localitat d’Algesires, en el Campionat d’Espanya de Futbol Sala de la Federació Espanyola d’Esports per a persones amb Discapacitat Intel·lectual (FEDDI).

La participació dels de Burjassot en el campionat, que compta amb 35 clubs i 288 jugadors participants, començarà el dijous 5 d’octubre a les 12 hores en el Pavelló Ciutat d’Algesires contra l’AIDEMAR %o201CB%o201D. Després d’aquest primer partit, el segon de la liguilla ho disputarà un dia més tard, el divendres 6 d’octubre, en el mateix Pavelló contra l’APADIS Madrid.

Una vegada coneguts els resultats de tots dos partits, i si s’expliquen per victòries, l’ADERES passarà a la fase final de la competició.

Segur que no els falten les ganes, el sacrifici i el treball per a estar en la fase final del Campionat i, per què no, proclamar-se Campions d’Espanya de la seua categoria.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + tretze =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris