25n
25N
25N

Adela Cortina obri una jornada a València sobre els reptes d'un món de fusió digital

Adela Cortina obri una jornada a València sobre els reptes d'un món de fusió digital
17/07/2019 -

Experts en pensament, cultura, mitjans de comunicació i l’àmbit tecnològic es donen cita aquest dimecres, 17 de juliol, a València, en la jornada ‘Un món de fusió digital’, que organitzen la Universitat Politècnica de València, la UNED i la Cadena SER, en col·laboració amb Berklee València i el CSIC. La catedràtica d’Ètica Adela Cortina serà l’encarregada d’obrir el fòrum, mentre que la clausura serà a càrrec de l’escriptor i periodista Fernando Delgado.

La jornada, que es desenvoluparà en la seu del CSIC en la capital valenciana (Carrer Bailía, 1), té l’objectiu de reflexionar sobre el talent, la ràdio, els drets i la transformació digital en un context de canvi ple de reptes, segons han informat les institucions acadèmiques en un comunicat.

Per a això, mitjançant un format de converses inspiracionals, diàlegs en xarxa i reflexions, especialistes en diverses matèries dissertaran sobre alguns dels “principals desafiaments de la nova realitat”, han detallat.

Així es busca “conjugar el paper dels sectors tradicionals amb els nous actors en la societat de la informació i respondre a fenòmens com les noves finestres de comunicació, xarxes socials, aplicacions mòbils o plataformes”.

Entre els participants figuren la directora executiva del Campus de Berklee a València, María Martínez Iturriaga; el director general de la Ciutat de les Arts i les Ciències, Enrique Vidal Pérez; l’associada principal a Garrigues València, Isabel Pérez-Cabrero Ferrández; la coordinadora acadèmica en la UNED Alzira-València, Maribel Valero Montoya, i el director de la Càtedra d’Innovació del Campus de Gandia de la UPV, José Marín-Roig, entre altres.

També es dedicarà un espai a la ràdio digital, els nous escenaris generats a través del podcast i del streaming, en el qual participaran el director de Radi València Cadena SER, Bernardo Guzmán; el director regional d’Onda Cero Comunitat Valenciana, Enrique Martín; el director regional de la COPE Comunitat Valenciana, Sergio Peláez, i la directora general d’À Punt Mèdia, Empar Marco.

La jornada s’ha gestat sota la direcció de José Manuel Gómez Bravo, director de Propietat Intel·lectual i Negocis de Drets de pressa Radi, i Eduardo Vendrell, vicerector d’Estudis, Qualitat i Acreditació en la UPV.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × un =

art en blanc
ruta del grial massamagrell
ruta del grial massamagrell