caixa popular

Projecte d'adequació de les instal·lacions del CEIP Max Aub

Projecte d'adequació de les instal·lacions del CEIP Max Aub
09/08/2017 -

El regidor de Govern Interior de l’Ajuntament de València, Sergi Campillo, ha anunciat l’inici de la tramitació d’un nou contracte que permetrà adequar per complet les instal·lacions del Centre d’Educació Infantil i Primària Max Aub. El pressupost d’aquesta intervenció municipal arribarà als 120.000 euros per poder complementar l’ampliació del pati realitzada ja fa uns mesos i satisfer el projecte votat majoritàriament pel veïnat de La Saïdia als pressupostos participatius de l’any passat.

“La comunitat educativa del col·legi públic Max Aub de València podrà gaudir en els pròxims mesos de l’actuació que varen votar per majoria als pressupostos participatius de l’any passat. El Govern de la Nau té el compromís de donar veu a la ciutadania a través d’eixos processos participatius i executar els projectes que, com aquest, siguen seleccionats pels veïns i les veïnes”, ha explicat Campillo.

Entre les actuacions que es faran ara hi ha el tancament definitiu del nou pati del centre educatiu i la construcció d’una solera lleugera d’una superfície de 1.453,45 metres quadrats per a la zona de jocs. A més, s’ubicarà en l’extrem nord-oest de la parcel·la un hort escolar de vora 120 metres quadrats, al qual s’accedirà per una zona pavimentada i amb una marquesina coberta i amb bancs i una font d’aigua potable. En aquest espai es podrà estar amb una classe sencera. Amb totes aquestes zones es crea una superfície total útil de 1.748,72 metres quadrats.

En paral·lel, s’instal·larà una xarxa de reg soterrada, es plantaran huit exemplars de moreres sense fruit que permetran tindre una zona d’ombra en el pati i es connectaran al quadre general del col·legi sis fanals de l’enllumenat públic que queden dins de la parcel·la, de forma que la seua encesa passarà a estar controlada pel mateix col·legi.

Campillo ha destacat la importància d’aquestes actuacions, que donen resposta a una reivindicació històrica de la comunitat educativa del CEIP Max Aub. “Hem mantingut un diàleg permanent amb la direcció del centre i representants de l’AMPA. És una comunitat educativa que durant molt de temps ha hagut de cridar en el desert però que ara, gràcies als pressupostos participatius del Govern de la Nau veuran fetes realitats les seues reivindicacions legítimes”, ha afirmat alhora que ha valorat l’educació pública i la necessitat que aquesta compte amb les millors instal·lacions possibles.

El regidor ha explicat que amb aquesta actuació dóna per conclosa aquesta actuació votada pel veïnat de La Saïdia l’any passat i ha afegit que els tres projectes d’enllumenat votats per la ciutadania enguany també han sigut formalitzats ja.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − dos =

viva gym canovas
exposicion caps tallats