25n
25N
25N

Acord amb els mercats extraordinaris en el calendari festiu

Acord amb els mercats extraordinaris en el calendari festiu
28/03/2017 -

El regidor de Comerç de l’Ajuntament de València, Carlos Galiana, ha fet públic l’acord al qual han arribat per unanimitat els mercadets de venda no sedentària i el consistori valencià respecte als festius que els venedors i venedores poden muntar parades en els diferents barris de la ciutat.

Les dues parts han acordat l’autorització de mercats extraordinaris els dies 13 d’abril (Dijous Sant) als barris de Torrefiel i del Cabanyal; el 8 de desembre als barris de Malva-rosa, Benimaclet i Castellar i els diumenges 8, 17, 24 i 31 de desembre a l’avinguda del Cid, Grau i Benimàmet, en les seues ubicacions habituals dels dimecres.

El regidor Galiana ha destacat que “de nou, amb diàleg i comunicació entre la regidoria i els venedors hem arribat a un acord que ha sigut votat per unanimitat i que es reforça l’activitat econòmica dels venedors perquè puguen obtindré uns ingressos extra en dates com les nadalenques, molt Importants per a ells i elles”. Es tracta d’un calendari de festius que ha comptat amb el suport de totes les parts.

Des de la regidoria també s’ha destacat que les dates d’obertura seran oportunament publicitades a través de la pàgina web, i de les xarxes socials de la regidoria de Comerç.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + dotze =

museo prehistoria
museo prehistoria