25n
25N
25N

Acord de Govern del PSPV i Ciudadanos a Alcàsser

Acord de Govern del PSPV i Ciudadanos a Alcàsser
17/07/2019 -

En Alcàsser l’actual Alcaldessa Eva Zamora, del PSPV, ha signat un pacte per la governabilitat de l’Ajuntament d’Alcàsser amb Maria Jose Garcia, portaveu de Ciudadanos.
Dit pacte ha estat sotmés i refrendat prèviament per les assemblees de les dues formacions.

La finalitat del Pacte entre el Partit Socialista i Ciudadanos en l’Ajuntament d’Alcàsser és aconseguir un acord de govern que siga transversal, de progrés i amb l’estabilitat necessària per a dur endavant les polítiques que Alcàsser necessita per a continuar avançant mitjançant l’aprovació d’un pressupost municipal, fins ara prorrogat des de 2016, i que tant necessita el poble d’Alcàsser.

Segons l’alcaldessa Socialista, Eva Zamora i la portaveu de Ciudadanos Maria José Garcia:
– Per davant d’interessos partidistes, les dues formacions polítiques hem posat els interessos d’Alcàsser. Hem buscat punts d’encontre i espais de consens perquè els veïns i veïnes d’Alcàsser esperen respostes i amb el present acord volem proporcionar-les treballant des de cadascuna de les àrees municipals pensant sempre en les persones, i posant-les sempre per davant de les sigles dels nostres partits.

Maria José Garcia ostentarà la regidoria d’Urbanisme i Serveis i entrarà a formar part de la Junta de Govern Local.

Aquests acords per a un govern estable i de progrés a l’Ajuntament d’Alcàsser, són fruit de la negociació entre el Partit Socialista i Ciudadanos, arran del bloqueig institucional que es preveu en la present legislatura.

Al respecte, manifesta l’alcaldessa d’Alcàsser – No podem paralitzar les polítiques que el nostre poble necessita; la primera mesura del pacte serà incorporar més d’un milió d’euros al pressupost de 2019 que encara tenim la intenció d’aprovar abans d’acabament de l’estiu.

Per la seua part, M José Garcia ha manifestat que – el present pacte es basa en la confiança mútua entre les persones de cada formació política més enllà dels colors polítics, on hem arribat a un punt d’encontre i a un compromís per a dur endavant les mesures estrela de tots dos programes electorals, pensant sempre en la millora de qualitat dels veïns i veïnes d’Alcàsser.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 − set =

art en blanc
art en blanc
ruta del grial massamagrell