25n
25N
25N

Un acord de la Generalitat permetrà subministrar endopròtesi als hospitals que generarà un estalvi de huit milions d'euros

Un acord de la Generalitat permetrà subministrar endopròtesi als hospitals que generarà un estalvi de huit milions d'euros
04/06/2021 -

El Ple del Consell ha aprovat un acord marc per al subministrament d’endopròtesi (implants neuroquirúrgics, vàlvules cardíaques, marcapassos i desfibril·ladors automàtics implantables, així com stents coronaris) amb destinació als centres de la sanitat pública valenciana.

Es tracta del primer acord marc per a diversos tipus d’endopròtesis (l’anterior afectava només vàlvules cardíaques) i s’estima que generarà un estalvi a les arques públiques del voltant de huit milions d’euros.

Aquest acord marc té per objecte la selecció d’empreses que subministraran les endopròtesis, la fixació de preus i l’establiment de tots els termes dels contractes. El pressupost màxim és de 125.797.201,20 euros, el seu començament està previst per al quart trimestre de 2021 i la duració és de dos anys, amb possibilitat de prorrogar-lo un més.

Aquesta licitació s’inclou en el pla d’actuació de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública per a incrementar el percentatge de productes de compra centralitzada fins al 40%, no sols amb l’objectiu d’obtenir els millors preus sinó, sobretot, per a obtenir els productes de major qualitat, i una major equitat i eficiència de les compres públiques.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 − sis =