25n
25N
25N

Acord entre Fira València, Generalitat i asseguradora per a la subrogació del deute

Acord entre Fira València, Generalitat i asseguradora per a la subrogació del deute
31/01/2020 -

Fira València ha comunicat, en un fet rellevant a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), l’acord entre l’entitat, l’asseguradora i la Generalitat Valenciana per a la subrogació per part d’aquesta del deute.

Cal recordar que el mes de desembre passat de 2019 es va adonar del principi d’acord aconseguit amb l’asseguradora Assured Guaranty per al manteniment de la garantia atorgada en el supòsit de la subrogació de la Generalitat Valenciana en la posició deutora de Fira València en relació amb l’emissió d’obligacions d’aquesta última institució per import de 227,5 milions d’euros amb venciment en 2027.

En aquest sentit, ara s’informa que, el 28 de gener, Fira de València, la Generalitat Valenciana i l’Asseguradora van subscriure un acord d’intencions en el qual les parts van recollir les condicions en virtut de les quals l’asseguradora accepta consentir, en el seu degut moment i després de l’elaboració i formalització de la documentació pertinent mútuament satisfactòria, la subrogació amb manteniment de la garantia atorgada sobre les obligacions.

S’informarà oportunament dels passos que s’adopten amb la finalitat de recaptar el consentiment dels titulars de les obligacions a la subrogació i portar-la a efecte.

El principi d’acord que es va aconseguir finals de l’any passat va suposar resoldre un dels principals esculls per a la negociació mitjançant la qual la Generalitat se subrogarà el deute milionari que arrossega Fira València –arran de les seues obres d’ampliació i modernització–. El pacte incloïa el manteniment de l'”assegurança” als bonistes inversors.

El pla preveu, a més, que la Generalitat assumirà la titularitat de la concessió administrativa d’explotació del recinte firal, través de la dació en paga del citat deute pendent, una vegada siga autoritzada per l’Ajuntament de València, que és el que té en aquest moment la concessió per a explotar els seus edificis.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 − nou =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus
mancomunidad horta sud
diputacion covid19
informacion coronavirus