25n
25N
25N

L'Ajuntament i l'Institut Valencià de finances reforcen la col·laboració per a la recuperació del teixit empresarial de la ciutat

L'Ajuntament i l'Institut Valencià de finances reforcen la col·laboració per a la recuperació del teixit empresarial de la ciutat
26/08/2020 -

La Regidoria d’Hisenda i l’Institut Valencià de Finances (IVF) treballaran en noves formes de col·laboració amb l’objectiu d’utilitzar l’IVF com “el gran instrument de reconstrucció post-COVID-19 a la ciutat”, segons el regidor d’Hisenda, Borja Sanjuán. Esta ha sigut una de les conclusions de la reunió que han mantingut l’edil Sanjuán i el director de l’IVF, Manuel Illueca.

Tant Borja Sanjuán com Manuel Illueca com han valorat que “l’IVF i la SGR, la banca pública de la Generalitat, ja han injectat més de 30 milions d’euros en les empreses, pimes i autònoms de la ciutat València en l’any 2020”. En concret, han explicat que s’han destinat “prop de 25 milions d’euros a operacions realitzades a través de l’IVF i 95 avals per import de 7,5 milions d’euros amb domicili social del titular a València ciutat”.

Davant aquestes xifres, l’edil ha considerat que l’IVF i la SGR “s’estan demostrant com els instruments més potents que tenim les institucions valencianes per poder iniciar el camí de la reconstrucció de la mà del sector empresarial”.

En aquesta línia, Sanjuán ha emmarcat la reunió amb Manuel Illueca en el pla de reconstrucció econòmica de la ciutat. “Ens hem reunit per estudiar noves formes de col·laboració i instruments que permeten no solament donar liquidesa a les empreses, sinó ajudar-les al seu creixement”, ha ressaltat el regidor d’Hisenda.

Així, Sanjuan ha valorat que els fons de capital de risc o els avals “s’estan revelant en totes les ciutats del món com a una de les maneres més eficaces per reconvertir els sectors econòmics en punts de generació d’activitat i riquesa més verdes i digitals”.

Per la seua part, Illueca ha recordat que el president de la Generalitat, Ximo Puig, va anunciar “la creació d’un fons de capital de risc dotat amb 200 milions d’euros per invertir en empreses de dimensió mitjana i gran i dinamitzar l’activitat econòmica, junt amb altres mesures com ara rebaixar les condicions d’accés al crèdit, fomentar el teletreball, millorar les infraestructures o crear ocupació amb criteris de sostenibilitat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + 13 =