25n
25N
25N

El Consorci de Bombers i Nedgia Cegas aprofundeixen en la formació d'incidències relacionades amb el gas natural

Membres del Consorci acompanyaran als Serveis Tècnics de la companyia durant les seues intervencions per a conéixer, de primera mà, com actuar davant les incidències amb gas natural.

El Consorci de Bombers i Nedgia Cegas aprofundeixen en la formació d'incidències relacionades amb el gas natural
15/01/2020 -

La presidenta del Consorci de Bombers de València (CPBV), Maria Josep Amigó, i el director de Nedgia Cegas, Juan Manuel Belda han signat un protocol de col·laboració per a complementar la formació del cos de bombers del Consorci sobre com actuar davant incidències relacionades amb el gas natural.

Amb aquest acord, les entitats volen aprofundir en la formació del cos de bombers mitjançant l’organització de jornades d’acompanyament de personal del Consorci amb equips dels Serveis Tècnics de la distribuïdora de gas natural perquè coneguen, de primera mà, el seu dia a dia i com actuen davant aquestes incidències. Aquest aprenentatge pràctic els permetrà adquirir una major competència professional en les seues actuacions per a afrontar les incidències relacionades amb el gas natural.

“S’ha constituït de manera voluntària un grup de bombers que ve formant-se en aquesta mena d’actuacions amb grups de treball en xarxes de distribució, plantes de gas natural liquat i estacions de regulació de gas, per la qual cosa aquesta formació complementarà i millorarà el servei que el Consorci de Bombers ofereix a la ciutadania”, va remarcar María Josep Amigó.

Per altra part, Juan Manuel Belda va destacar que “la coordinació amb els organismes d’emergències és fonamental per a la gestió de les incidències que puguen sorgir relacionades amb la nostra activitat de distribució de gas, per la qual cosa des de la companyia treballem per a reforçar la comunicació i complementar la formació dels serveis d’emergències”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − dotze =