25n
25N
25N

Policia i Bombers realitzen quasi 900 actuacions en 24 hores a València per la borrasca

Policia i Bombers realitzen quasi 900 actuacions en 24 hores a València per la borrasca
21/01/2020 -

La Policia Local de València, els Bombers de l’Ajuntament i Protecció Civil han augmentat les seues intervencions durant les últimes 24 hores fins a aconseguir les 896. La quantitat més gran de serveis relacionats amb el vent i les precipitacions que s’estan registrant i que han deixat fins a 170 litres per metre quadrat en El Saler o els 105,40 de la pedania de la Torre, segons dades facilitades per Aemet.

La Policia Local ha dut a terme fins a 628 intervencions per vent, 15 per precipitacions i actualment està intervenint en nombrosos encreuaments on s’han produït fallades semafòriques. Els Bombers, per part seua, han tingut 58 serveis de sanejament i 45 en arbres, ja que s’han produït nombroses caigudes des d’ahir a la vesprada.

Els parcs i jardins de la ciutat continuen tancats davant el perill que representen i ara mateix els túnels i zones inundables centren l’atenció de Policia Local que segueix puntualment l’evolució d’aquests, adverteix el consistori a través d’un comunicat.

Així mateix, segueix tancat l’accés a Mislata des del Passeig de la Petxina per una planxa que va caure ahir sobre la calçada, una incidència que està produint retencions en el pont del 9 d’octubre i també el carrer Pavía en el passeig Marítim.

També estan tancats el túnel Clariano per neteja d’embornals, el Camí de Montcada amb la seua eixida cap a Poble Nou en tots dos sentits i el Camí d’Alba en la pedania de la Torre. Els col·legis continuen oberts a les 12.00 del migdia i si calguera comunicar qualsevol novetat sobre aquest tema, es traslladaria immediatament a la població així com qualsevol altra mesura que hagueren d’adoptar.

“RELATIVA CALMA”

El regidor de Protecció Ciutadana de l’Ajuntament de València, Aarón Cano, ha asseverat que el moment és de “relativa calma” malgrat les alertes i l’aparatositat de les precipitacions que s’han registrat durant les últimes hores.

“Demane prudència a tota la població, que eviten en la mesura que siga possible realitzar desplaçaments encara que la situació és de normalitat. Seguim molt atents a l’evolució del temps. Si cal adoptar qualsevol mesura amb relació a centres educatius o en qualsevol altre sentit, la comunicarem immediatament”, ha afirmat el responsable de l’àrea de Protecció Ciutadana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 2 =

Informacion coronavirus