25n
25N
25N

Els actes pel Dia de la Dona i les convocatòries falleres centren l'activitat ciutadana

Els actes pel Dia de la Dona i les convocatòries falleres centren l'activitat ciutadana
06/03/2020 -

Els carrers del centre de la ciutat acolliran aquest cap de setmana les convocatòries amb motiu del 8 de Març, Dia Internacional de la Dona, i també diferents activitats del calendari faller. Des de l’Ajuntament s’ha habilitat un operatiu integral per a garantir la mobilitat ciutadana i el bon desenvolupament de les diferents activitats.

El primer dels actes que es desenvoluparà pel centre urbà té caràcter festiu: la tradicional Ronda Fallera Cotxes de l’Antigor, que es concentra des de les 10.00 hores a la plaça de l’Ajuntament, des d’on partirà a les 12.00 hores en direcció a la CV500 direcció El Saler. Demà dissabte, el calendari faller continua amb la Cavalcada del Ninot, que començarà a les 17.30 hores des de la plaça de Tetuan, i continuarà pel següent itinerari: carrer de la Pau, plaça de la Reina, carrer de Sant Vicent, plaça de l’Ajuntament, avinguda del Marqués de Sotelo i carrer Xàtiva. A més, en aquest mateix punt, la plaça de l’Ajuntament, està previst el tret d’una Mascletà de Colors a les 23.59 hores, que ocasionarà el tancament al trànsit rodat des de la plaça de Tetuan a partir de les 16.00 hores.

El diumenge 8 de Març, les convocatòries al voltant de la commemoració del Dia Internacional de la Dona són les protagonistes. La primera, la VI Carrera 10K Femenina Dia de la Dona Esportista, que es desenvoluparà entre les 9.00 i a les 11.00 hores, aproximadament. Partirà des del Passeig de l’Albereda en direcció cap a la plaça de Saragossa, en un recorregut circular amb meta de nou al Passeig de l’Albereda. A la vesprada es desenvoluparà la manifestació «Marxa Mundial de les Dones. València», que arrancarà a les 18.00 hores des del carrer de Xàtiva, i discorrerà per l’itinerari que defineixen els carrers Guillem de Castro, Petxina, i Blanqueries fins a les Torres dels Serrans. De manera prèvia a l’inici de la marxa, s’han assenyalat com a zones de concentració els Jardins del Parterre, carrer General Tovar fins a l’encreuament amb el carrer Ximénez de Sandoval, carrer General Palanca, Porta de la Mar, Palacio de Justícia, avinguda Navarro Reverter i Colón. A més, una confluència s’unirà a la manifestació principal recorrent, entre les 16.30 i les 18.00 hores, l’avinguda del Doctor Waksman, rotonda Manuel Sanchis Guarner, Peris i Valero, avinguda Giorgeta, i Sant Vicent Màrtir fins a l’encreuament amb Guillem de Castro.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + 19 =