25n
25N
25N

Els joves Socialistes de Mislata reuneixen a prop de 2000 persones en el Paelles Sound

L’alcalde i candidat socialista, Carlos Fernández Bielsa, que va gaudir com un més, va destacar que “els joves són plens protagonistes del nostre projecte de ciutat. En alguns llocs els joves són el futur, a Mislata són el present”

Els joves Socialistes de Mislata reuneixen a prop de 2000 persones en el Paelles Sound
13/05/2019 -

El carrer Felipe Bellver i el parc enfront de la Fàbrica van acollir un acte jove de campanya, amb la participació de 2000 persones, 150 paelles i quatre hores de música i masterclass esportives. L’organització va complir amb tots els requisits perquè l’acte es portara d’una forma ordenada i la jornada transcorreguera sense cap contratemps. Quasi dos milers de joves arribaven cap a primeres hores del matí a la Fàbrica per a assistir a una jornada de paelles al carrer. El dia va acompanyar perquè fóra una jornada històrica de participació juvenil a Mislata. A més, més de 100 voluntaris, militants i simpatitzants socialistes es van encarregar que fóra un tot un èxit.

Per a l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, aquestes xifres d’assistència s’expliquen perquè “des de fa 8 anys les polítiques de joventut són una prioritat a Mislata, per això hi ha quasi 2000 joves gaudint d’unes paelles amb el PSOE”. D’altra banda el també candidat del grup socialista va voler destacar que “els joves mislateres vulguen involucrar-se en política, que vulguen conéixer les propostes i les idees que presenta el partit socialista per a les pròximes eleccions del 26 de maig i que vulguen anar a votar és molt important i significatiu”.

El propi Bielsa va ser un més en la celebració; molts joves es van sorprendre veient-li botar en primera fila al costat de la resta d’assistents. Durant l’elaboració de les paelles, Bielsa va visitar els 150 equips participants i molts joves van voler fer-se fotos amb ell, convertint-se també en un èxit en xarxes socials.
Qui també estava exultant per l’èxit de participació va ser el secretari general de Joventuts Socialistes de Mislata, Javier Maqueda, “hem batut tots els rècords, estem gratament sorpresos. Això demostra que els joves de la ciutat estan molt compromesos amb el projecte de Bielsa, i les seues opinions compten per a fer avançar Mislata”.

LA NETEJA, UN EXEMPLE DE «RESPONSABILITAT I CIVISME»

L’organització va agrair especialment als grups l’èxit en la recollida de residus. En la majoria de casos es va fer de forma selectiva, fomentant el reciclatge. I cada grup es va fer responsable de netejar la seua parcel·la, en un exemple de «consciència i bones conductes ciutadanes; els joves van demostrar col·laboració total i van ajudar a respectar el nostre entorn». Finalment, els joves socialistes, als quals es va unir l’alcalde Bielsa pala i granera en mà, van acabar per retirar els últims residus dels voltants de la Fàbrica per a deixar la zona neta i llista per a una nova jornada a Mislata.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 3 =

museo prehistoria