25n
25N
25N

Puçol obri un centre de salut i un Tourist Info en la zona de la platja

Puçol obri un centre de salut i un Tourist Info en la zona de la platja
12/07/2019 -

Les vacances serveixen per a desconnectar i guanyar en salut per a afrontar millor l’any vinent. Per això, els serveis que proporciona el consistori tenen com a objectiu principal millorar-la. Des del foment del transport sostenible, l’atenció mèdica de proximitat, l’oci a l’aire lliure i l’esport sense oblidar el cultiu de la nostra ment.

Amb l’arribada de l’estiu i les vacances, la població de la platja de Puçol augmenta considerablement. Tenint en compte aquest fet, l’Ajuntament reforça els seus serveis en la mar alhora que ofereix alguns nous per als ciutadans i visitants.

Puçol es posiciona com a destinació turística de primer nivell a oferir un centre de salut dedicat a la platja obert tots els matins de dilluns a divendres. L’horari de les atencions mèdiques serà de 8.30 a 10.30 hores i d’11 a 13.30 hores. L’atenció d’urgències seran de 8.30 a 14.30, que després s’atendran el nucli urbà. I la infermeria atendrà de 12 a 13 hores.

Per a demanar cita amb el metge es farà telefonant al 96 321 07 21 de 8 a 15 hores.

En el Tourist Info s’ofereix de l’1 de juliol al 31 d’agost préstec de bicicletes 100% gratuït. L’únic requisit és una fiança de 50€ i un DNI, amb el compromís de retornar-la en perfecte estat.
Per a cultivar la ment la biblioteca municipal s’estén a l’Oficina de Turisme on es podrà llegir, estudiar i agafar llibres en préstec amb el carnet de la biblioteca o un DNI.

També per a millorar la forma física s’ofereixen classes de Ioga els dilluns, pilates els dimecres i ball teràpia els divendres de 9.30 a 10.30 al juliol i l’agost, en la coberta del Carrer Xúquer. A la nit, podrem gaudir de ritmes llatins i ball teràpia cada dia entre setmana, de 20 a 21 hores en la Plaça Rosa dels Vents.

També es reforça el transport massiu amb l’objectiu de reduir la contaminació amb una línia regular de bus del nucli urbà a la platja, i una altra del nucli cap a les urbanitzacions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × cinc =

caixaontinyent
paterna