25n
25N
25N

Festa eivissenca, gimcanes, inflables i aquagym a la piscina lúdica municipal de Paiporta

Festa eivissenca, gimcanes, inflables i aquagym a la piscina lúdica municipal de Paiporta
01/08/2019 -

El Servei Municipal d’Esports ofereix en les pròximes setmanes diferents activitats gratuïtes d’animació a la piscina lúdica municipal. De fet, l’activitat especial està en marxa des de fa setmanes, i continua aquest mateix divendres amb una festa eivissenca al llarg de tot el dia, des de l’obertura de la instal·lació, a les 11.00 hores, fins al tancament, a les 19.00 hores.

En aquesta festa, dirigida principalment a la gent jove, encara que podrà participar públic de totes les edats, les persones usuàries de la piscina gaudirà de música típica de l’ambient d’Eivissa, com se sol fer en les festes de l’illa. A més, la piscina estarà decorada amb motius festius per tal d’evocar l’ambient de les mítiques festes eivissenques.

A més d’aquesta festa eivissenca, la piscina oferirà altres activitats gratuïtes, com són tres festes amb inflables aquàtics, els pròxims dies 7 i 28 d’agost i 5 de setembre, una festa pirata, el dia 16 d’agost, una gimcana familiar, el dia 12 d’aquest mes, i una sessió gratuïta d’aquagym, el 10 de setembre.

Amb la programació de les jornades i activitats especials i d’animació, la Regidoria d’Esports té l’objectiu d’oferir una experiència més lúdica i enriquidora per a les persones usuàries de la piscina pública del poble, reformada per l’Ajuntament l’any passat amb una inversió d’uns 400.000 euros, que la va convertir en una referència de la comarca.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 3 =

museo etnologia
ficcions 2019-2020