25n
25N
25N

Xiquets i xiquetes de Mislata expressen les seues emocions a través de la pintura

Xiquets i xiquetes de Mislata expressen les seues emocions a través de la pintura
26/04/2019 -

Les vacances escolars de Pasqua estan arribant a la seua fi, però durant aquests dies laborals i amb l’objectiu que pares i mares puguen conciliar la seua vida laboral amb la cura de les seues filles i fills, però, sobretot, perquè els més xicotets puguen gaudir del seu temps d’oci d’una manera divertida i formativa, l’Ajuntament de Mislata ofereix cada any diferents alternatives per a aquesta setmana de vacances.

Una d’elles han sigut els tallers d’arts plàstiques, organitzats per les regidories de Cultura i Educació i totalment gratuïts, que s’han impartit durant aquests dies en el Centre Cultural Carmen Alborch. Enguany, sota el títol de “Pintant emocions”, la proposta municipal convidava als més xicotets a plasmar les seues emocions i sentiments a través de la pintura.

Els tallers s’han organitzat dividint als xiquets i xiquetes en dos trams d’edat, de 4 a 8 anys i de 9 a 14. D’una banda, els més xicotets, a partir de llibres com Emocionari, Enuig, Emocions i Sentiments o El Monstre de Colors, han anat confeccionant un diari diferenciant els sentiments, les emocions, l’amor i la companyonia. A més, també han creat un “pot de la calma”.

D’altra banda, els xics i xiques de 9 a 14 anys, han estat pintant i expressant les emocions mentre coneixien a pintors com Paul Klee, Piet Mondrian o Amedeo Modigliani, els qui els han servit d’inspiració per a realitzar les seues pròpies obres.

Aquests tallers, que s’ha desenvolupat els dies 24, 25 i 26 d’abril, i en els quals han participat al voltant de 40 escolars, a més de facilitar la conciliació familiar, han permés que xiquets i xiquetes deixen per unes hores les noves tecnologies apartades i aprenguen a gaudir del seu temps lliure d’altres maneres més saludables i educatives.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + 5 =

museo prehistoria