25n
25N
25N

Activitats nadalenques a la ciutat de València

Activitats nadalenques a la ciutat de València
27/12/2017 -

L’Ajuntament de València, mitjançant la Regidoria de Cultura Festiva, ha programat per als últims dies de l’any una agenda d’activitats molt diversa i completa.

Així, un dels plats forts, sobretot per als més menuts i les més menudes és l’entrada a Expojove, en una edició que posa el focus en l’alimentació saludable, i que es podrà visitar fins al pròxim 4 de gener.

D’altra banda, hui dimecres 27, es tanca la programació de nadales amb el recital de nadales tradicionals al Saló de Cristall de l’Ajuntament, a partir de les 18.00 hores, amb la col·laboració del grup Nadales Valencianes.

Precisament en aquest enclavament, a l’edifici principal de l’Ajuntament, es podrà continuar visitant el betlem municipal. I també, un any més, aquest betlem del Saló de Cristall no serà l’únic que es pot visitar, donat que també hi ha el betlem de mides naturals a la Plaça de la Reina.

En paral·lel a totes aquestes activitats, Fuset ha destacat altres activitats a la Plaça de l’Ajuntament, organitzades per l’Associació de Comerciants del Centre Històric amb què col·labora l’Ajuntament un any més, com ara la pista de gel, el carrusel i el tren dels comerciants.

Cal no oblidar, tampoc, la gran celebració de la nit de cap d’any que tindrà lloc a la plaça de l’Ajuntament amb música en directe i pólvora.

Per últim, i ja amb la mirada posada en la Cavalcada de Reis del pròxim 5 de gener, Fuset ha recordat que enguany l’Ajuntament aproparà la Bústia Reial, amb la missatgera Caterina, a diversos barris i pobles de la ciutat per arreplegar les cartes que llegiran els Reis d’Orient. La nova carrossa visitarà de 10.30 a 13.30 hores el Mercat de Benicalap, el dia 27; la Plaça de l’Església dels Àngels, el dia 28, el Carrer de la Mare de Déu de Lepant a Castellar, el dia 29; el Mercat de Natzaret, el dia 2, i la Plaça del Doctor Berenguer Ferrer, el dia 3. També visitarà el dia 29, de 17.00 a 20.00 hores la Plaça de Lope de Vega.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 − un =

bombers
CCCC
bombers