25n
25N
25N

Nadal replet d'activitats a Alfafar

Nadal replet d'activitats a Alfafar
14/12/2018 -

L’Ajuntament d’Alfafar, com tots els anys ha organitzat una sèrie d’activitats que ompliran d’ambient i alegria els carrers del municipi. Les regidories de Cultura, Joventut, Mercats, Infància i Igualtat han treballat conjuntament per a organitzar activitats dirigides a tots els públics i que començaran el 13 de desembre i finalitzaran el 5 de gener.

Les activitats començaran amb la decoració de l’Espai Jove i el primer cap de setmana arrancarà amb una agenda molt estreta en la qual els veïns i veïnes d’Alfafar podran gaudir d’una exhibició de ball per part de l’associació “Amics del Ball”, del “mercat nadalenc solidari”, del concert de nadal de l’orquestra “Pulso y Púa Celia Giner” juntament amb el Cor d’Alfafar. Les activitats continuaran el diumenge a la vesprada amb la jornada de Castella-la Manxa i el concert de nadal de l’Agrupació Musical Orba.

La segona setmana d’activitats començarà amb l’espectacle còmic musical “Vinga alegria”. Les i els més majors podran gaudir del seu festival nadalenc el divendres mentre que els i les joves participen en el seu taller de maquillatge de festa. El dissabte a migdia Alfafar té una cita en la Plaça de l’Ajuntament per a participar amb la flashmob organitzada per la Brass-Band i el Cor de l’Escola de música d’Alfafar. El diumenge se sortejaran les cistelles de nadal obsequiades pels comerços del mercat i s’arreplegarà les cartes per als Reis Mags d’orient en la zona de l’edifici Sanchis Guarner.

La setmana del 24 al 30, i aprofitant que els i les escolars estan gaudint de les seues vacances nadalenques es concentra la major oferta d’activitats per als més joves amb el campus de nadal en el complex esportiu i el campus de la Unió Esportiva Balompié d’Alfafar que es perllongaran fins al dia 4 de gener. A les vesprades, els més xicotets podran gaudir de tallers, jocs, gimcanes, projeccions de pel·lícules, tallers de cuina i moltes més activitats diferents.

Sens dubte, un dels actes centrals d’aquesta festivitat serà l’organitzat per a la nit del 31 de desembre, dia en el qual els i les alfafarenses acomiadaran el nou any i celebraran amb fraternitat l’arribada del 2019 en la festa de finalització d’any.

L’última setmana de la programació de nadal arrancarà el dia dos amb l’actuació del mag Carlos Barfi, el taller de regals anticrisi i l’espectacle infantil “cantant i la màgia per davant”. El taller de decoració de pots nadalencs, la visita a Expo Jove, la vesprada de jocs de taula, el taller de figures de nadal i el teatre de titelles seran la resta d’activitats programades en les activitats de nadal que tindran el seu colofó i punt final en la visita dels patges dels Reis Mags i en la tradicional Cavalcada dels Reis Mags pels carrers del municipi el dia 5 de gener.

Paral·lelament, l’àrea d’igualtat ha llançat la campanya per a fomentar la compra de joguets no sexistes i no violents amb els quals es llança una enquesta a la ciutadania perquè reflexione sobre els seus hàbits de compra i se li expliquen unes directrius per a conscienciar sobre l’adquisició de joguets no sexistes i no violents. A més, els i les participants en l’enquesta podran participar en un sorteig d’un lot de contes.

Tot açò per a celebrar un nadal en les quals la ciutadania d’Alfafar és la protagonista però com sempre, els més xicotets i xicotetes seran els quals amb la seua pueril il·lusió gaudiran d’unes festes repletes d’activitats, alegria i diversió.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 3 =

CCCC
torrent