caixa popular

Xiquetes i xiquets protagonitzen l'inici de les activitats de la Regidoria de Comerç pel Nadal a Paiporta

Xiquetes i xiquets protagonitzen l'inici de les activitats de la Regidoria de Comerç pel Nadal a Paiporta
07/12/2018 -

El teatre itinerant ‘Drac de Foc’ va marcar l’inici aquest dimecres de les activitats de la Regidoria de Comerç per a aquest Nadal a Paiporta. Desenes de xiquetes i xiquets varen seguir la gimcana plantejada pels carrers comercials del poble, des de la Plaça Casota fins a Primer de Maig, creuant el barranc pel Pont Vell i arribant fins a la Plaça Major. En el recorregut, els personatges els plantejaren reptes fins a derrotar a les forces obscures i eixir vencedors. Pel camí es va poder contemplar l’enllumenat nadalenc de Paiporta.

Les activitats de la Regidoria de Comerç amb motiu del Nadal continuaran el pròxim 21 de desembre, amb la Gran Festa del Mercat Municipal, que inclourà un teatre de titelles, a les 17.00 hores, xocolatà infantil, a les 18.00 hores, i peque-disco, a continuació.

La vesprada del 23 de desembre es reserva per a l’actuació del Cor Vocalis, per places i carrers de Paiporta, a partir de les 18.00 hores amb eixida també a la Plaça Casota, mentre que del 26 al 29 circularà pels carrers del poble el Tren del Nadal. D’altra banda, el 4 de gener es produirà la visita dels emissaris reials, a la Plaça Major, a partir de les 18.00 hores.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 + tretze =

viva gym canovas
recogida residuos organicos en valencia
nadal rocafort 2018
nadal 2018
nadal paiporta 2018
Expojove 2018
Nadal Rafelbunyol
bienal mislata
Obra Yolo en el teatro escalante
Talia
Olympia