25n
25N
25N

Un estiu per a disfrutar a Picassent

L’estiu a Picassent ha començat amb diverses activitats i ofertes formatives i d’oci per als menuts i joves del municipi

Un estiu per a disfrutar a Picassent
28/06/2019 -

Més de 400 xiquets i xiquetes i joves del municipi tenen per davant un estiu molt actiu al poble. 4 són les propostes que, des de diferents àrees municipals de l’Ajuntament, tenen i tindran lloc al municipi fins al pròxim 31 de juliol.

L’Escola d’Estiu, organitzada per la Regidoria de Benestar Social, i que ja té lloc a les instal·lacions del CEIP Mare de Déu de Vallivana s’adreça a xiquets i xiquetes d’entre els 3 fins als 12 anys, amb activitats, tallers i jocs sobre l’arribada de l’home a la lluna en l’any que es compleix el 50 aniversari d’aquesta fita, amb 191 inscripcions. Enguany, i com a novetat, des del Consistori s’ha posat en marxa una escola d’estiu per a xiquetes i xiquets amb diversitat funcional.

Així mateix, el consistori ofereix un Campus Esportiu per a xiquetes i xiquets d’entre els 3 fins als 14 anys, amb l’esport com a exponent màxim en moltes de les seues disciplines i que començarà a desenvolupar-se al Poliesportiu municipal el pròxim dilluns, 1 de juliol, amb 175 participants.

Per altra banda, l‘Escola de dansa i les Arts Escèniques que es realitza des de l’Escola Municipal de Teatre per a xiquetes i xiquets d‘entre 7 i fins a 14 anys, oferirà activitats i tallers envers aquestes dues vessants a l’Auditori de la Música i les Arts també a partir del pròxim 1 de juliol i comptarà amb un total de 40 participants.

D’aquesta manera, la programació es divideix així en quatre escoles que, des de diferents disciplines pretenen que l’estiu a Picassent siga sinònim d’oci, de cultura, d’esport i de molta diversió.

Així ho ha explicat l’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, qui ha volgut destacar la importància d’aquests serveis que s’ofereixen des de l’Ajuntament, «Enguany volem destacar l’augment de matriculacions que ha tingut l’escola d’estiu de la Regidoria de Benestar Social, amb un total de 191 inscripcions així com la posada en marxa d’una nova proposta d’escola d’estiu per a xiquetes i xiquets de diversitat funcional»

 

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + 1 =

caixaontinyent
paterna