25n
25N
25N

Més de 6.000 persones participen aquest estiu en les activitats dirigides de la Fundació Esportiva Municipal a la Malva-rosa

Més de 6.000 persones participen aquest estiu en les activitats dirigides de la Fundació Esportiva Municipal a la Malva-rosa
19/08/2020 -

Més de 6.000 persones han participat en el que portem d’estiu en la programació diària d’activitats dirigides de la Fundació Esportiva Municipal (FDM) a la Malva-rosa, a l’altura de la instal·lació de voleibol platja. Es tracta d’activitats de lliure accés i gratuïtes, dirigides a tota classe de públic i edats, amb la finalitat d’impulsar l’esport a la platja. La regidora d’Esports, Pilar Bernabé, ha manifestat que “des de la FDM ens congratulem pel gran acolliment que ha rebut el programa per part de la ciutadania” i ha recordat que continuarà oferint-se fins a finals de mes.

La Fundació Esportiva Municipal continua oferint a tota la ciutadania fins al 31 d’agost la seua programació diària d’activitats dirigides a la Malva-rosa, en què ja han participat més de 6.000 persones en el que portem d’estiu. “El turisme i la platja s’alien, en aquest cas, amb la promoció i els valors de l’esport”, ha indicat Pilar Bernabé. “Amb això s’ha volgut traslladar a l’època estival un exemple de les activitats que s’imparteixen de manera habitual a les instal·lacions esportives municipals”.

La regidora ha explicat que “aquest estiu l’oferta és més ampla, de manera que les sessions comencen a partir de les 8 del matí i, a mesura s’ha estés el coneixement sobre aquestes activitats, s’ha reflectit en una afluència cada vegada major de públic de totes les edats”. L’edil ha destacat “les activitats vespertines de ioga i fitness llatí, que són les que major expectació generen”.

Així, fins al dia 31 d’agost, es continuarà impartint cinc sessions d’activitats de dilluns a dissabte, i diumenge, tres. Les activitats dirigides que s’ofereixen són: ioga, pilates, taitxí, fitness llatí, esport i salut, GAP, cross training i condicionament general físic. Es realitzen de 8 a 11 hores, de matí, i de 19.30 a 21.30 hores, en horari vespertí.

“Cal destacar que, en aquesta edició, a conseqüència del context actual, s’han reforçat les mesures en matèria de seguretat i prevenció”, ha ressaltat Bernabé. Per primera vegada, cada sessió compta amb la presència de dos monitors en lloc de només un. Un d’ells dirigeix les classes des de la tarima habilitada, mentre que l’altre dona suport als participants i supervisa que es compleixen les mesures de seguretat.

A més, s’han col·locat uns cons que delimiten la distància de seguretat entre els usuaris, la qual està fixada en 2,25 metres quadrats, segons la disposició publicada al Diari Oficial de la Generalitat. L’ús de la mascareta durant les activitats no és obligatori, excepte abans i després de fer exercici, sempre que no es puga respectar aquesta distància de seguretat.

La regidora Pilar Bernabé ha animat la ciutadania “perquè gaudisca d’aquestes activitats esportives que formen part de l’oferta lúdica de l’Ajuntament”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + 18 =

museo prehistoria
museo prehistoria