25n
25N
25N

La Fira del Llibre de València de 2019 torna a Vivers amb més obres i activitats culturals

Màxim Huerta, Blue Jeans, Albert Espinosa o Elísabet Benavent seran alguns dels autors que signaran exemplars del seu últim llibre

firallibre.com

La Fira del Llibre de València de 2019 torna a Vivers amb més obres i activitats culturals
26/04/2019 -

Els Jardins de Vivers tornen a ser escenari de la Fira del Llibre de València 2019, una de les dates ineludibles per a tots els amants de la lectura que en la seua 54 edició sorprendrà del 25 d’abril al 5 de maig. I és que no solament es poden trobar obres de tots els gèneres, sinó que també hi ha un programa d’activitats que va des dels concerts fins als espectacles musicals i les signatures d’autors i autores.

Després d’una llarga trajectòria que ja s’ha convertit en tradició, l’esdeveniment que organitza la Fundació Fira del Llibre de València i el Gremi de Llibrers continua amb la seua aposta per “promoure el llibre, la lectura i l’activitat de les llibreries”. Així ho indica l’organització, que situa el llibre i la lectura com a eixos transversals a la resta de la cultura, per la qual cosa pretén mesclar-se amb la música, el teatre, el cinema, la dansa, la fotografia o la il·lustració.

Així, un dels principals punts forts d’aquesta nova edició seran els concerts i espectacles musicals oberts a tot el públic. Aquest primer cap de setmana, l’espectacle “Zero en conducta” omplirà l’Espai Obert II de DJ sets, concerts, projeccions i molt humor entre les 20 i les 00 hores de hui i matí. A més, el diumenge, la Fira del Llibre oferirà “Caperucita Roja, el Musical”, a les 12 hores, amb una versió renovada del clàssic.

No obstant això, la setmana que ve continuarà la música. Per exemple, els més xicotets seran els protagonistes del concert de “Dani Miquel i els Ma Me Mi Mo Músics” el dimarts 30 a les 18 hores, mentre que el diumenge serà el torn de la Banda Municipal de València. A les 12 hores, el director titular Rafael Sanz-Espert es posarà al capdavant dels músics amb les obres “Lawrence d’Aràbia”, “Doctor Zhivago” (totes dues de Maurice Jarre), “Blasco Ibáñez” (Mendo, Fuster, García i Soler), “Jungle Book” (Robert i Richard Sherman), “Disney Fantasy” (de diversos compositors) i “The Valencian Widow (d’Aram Khachaturian).

Aquestes bandes sonores amenitzaran un altre dels atractius més destacats d’aquest esdeveniment: les signatures de llibres. En concret, cares tan conegudes com Elísabet Benavent, Rosa Montero, Blue Jeans, Albert Espinosa, Màxim Huerta, Roy Galán o Sonsoles Ónega escriuran dedicatòries en les seues últimes obres tant en la caseta de l’organització com en les de les diferents llibreries. Manuel Vilas, Marta Orriols, Carolina Utiel, Muriel Villanueva, Begoña Oro, Víctor Amela, Juan Madrid o Nerea Pérez de les Heras tampoc faltaran en aquesta cita que acollirà a més de 70 autors.

La segona fira més important d’Espanya gràcies al seu volum comercial i a l’ampli ventall d’activitats culturals omplirà de vida els Jardins de Vivers del 25 d’abril al 5 de maig amb desenes d’expositors on poder trobar obres de tots els gèneres i públics.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu − 7 =