25n
25N
25N

L'Espai Dona de Burjassot s'omple d'activitats en febrer

L'Espai Dona de Burjassot s'omple d'activitats en febrer
01/02/2019 -

El mes de febrer serà de molta activitat per a Espai dona, el servei integral d’atenció a la dona de l’Ajuntament de Burjassot, dirigit per la Regidora de Polítiques d’Igualtat Lluna Àrias.

En aquest mes, el servei municipal posa en marxa la campanya NO M’ESTIMES TANT, ESTIMA’M MILLOR, la finalitat de la qual “és desmuntar els mites de l’amor romàntic que porten a tindre relacions de parella tòxiques, valorant la necessitat de construir la vida repleta de relacions saludables, deixant de costat l’instint d’educació romàntica que s’ha absorbit des de la infància”, tal com han assenyalat des d’Espai Dona.

La campanya serà difosa pels centres educatius i municipals de Burjassot i, a més, desenvoluparà el Taller “taronja sencera o taronja espremuda”, els dies 12 i 19 de febrer, de 18 a 20h a la Casa de Cultura.

Per a assistir a aquest taller impartit per la psicòloga Eva Vives, les persones interessades han d’enviar un correu electrònic amb el teu nom, cognoms, població, número de telèfon i edat a serveidinamitzacio@ayto-burjassot.es, telefonar al 963 906 718 o passar-se per Espai Dona, situat en el Centre Social d’Ausiàs March, en la Plaça de l’Actor Antonio Valero.

A més de llançar la citada campanya i de desenvolupar el taller, el dimarts 5 de febrer Espai Dona començarà una de les activitats més demandades també per les seues usuàries, el curs de Biodansa “El buen trato”, en el Centre Socioeducatiu Díaz Pintado i que estarà impartit per Lola Escudero (Leda).

Dos dies més tard, el dijous 7 de febrer a la vesprada, a les 18 hores, tindrà lloc la reunió del Fòrum de participació per la Igualtat de Gènere en el qual les associacions que ho conformen, seran informades de la programació organitzada des d’Espai Dona per al Dia Internacional de la Dona, i podran realitzar les seues aportacions. Aquesta reunió serà en el Centre Socioeducatiu d’Ausiàs March.

El Centre Socioeducatiu Díaz Pintado acollirà el divendres 8 de febrer l’assemblea de coordinació d’igualtat i convivència en la qual, a més d’Espai Dona, també participa el Servei Psicopedagògic Municipal i el professorat encarregat de la coordinació d’igualtat i convivència dels centres educatius de Burjassot, amb la finalitat de coordinar accions educatives amb perspectiva de gènere. Serà a les 13.30 hores.

Finalment, el dimecres 20 de febrer, començarà el curs “Apoderament per al canvi”, en el qual la psicòloga Macarena Roca proposarà a les dones participants una ruta d’apoderament a través de l’autoconeixement i la destrucció de mites i creences, una proposta que convida “a desenvolupar el pensament crític sobre la cultura en la qual hem sigut educades i on es convida a actuar amb coherència sobre la base de les eleccions, responsablement amb una mateixa i les seues necessitats”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + divuit =

bombers
CCCC
Valencia activa