25n
25N
25N

Activitats en plena naturalesa en el Dia de la Devesa-Albufera

Passejos amb barca, rutes guiades i molt més per a gaudir d’uns dels tresors naturals més importants de València

Activitats en plena naturalesa en el Dia de la Devesa-Albufera
03/06/2017 -

Hui, dissabte 3 de juny, se celebra el Dia de la Devesa-Albufera, una iniciativa promoguda per l’Ajuntament de València, a través de la Regidoria de Conservació d’Àrees Naturals i Devesa-Albufera, que té com a objectiu no solament destacar la importància que té aquest extraordinari parc natural per a la nostra ciutat, sinó també rememorar la jornada de l’any 1927, quan l’Estat va lliurar, oficialment, el llac a València.

I per a commemorar aquest dia, s’han organitzat diferents activitats a l’aire lliure, que començaran a les 10.00, a les 11.30 i a les 13.00 hores, per a gaudir del meravellós paisatge que ofereix la Devesa-Albufera. Així, es realitzaran dos itineraris per la Devesa del Saler, un pel Muntanyar de la Mona i un altre per l’Estany de Pujol. Però això no és tot, ja que també s’han programat visites amb barca per l’Albufera des del port del Saler, el mirador de Pujol i els embarcadors del Palmar i del Perellonet.

Així mateix, a les 12.00 hores, en el Centre de Primària Luis de Santàngel del Saler, es durà a terme un homenatge al Piverot, el pi més emblemàtic de la Devesa, que és un símbol del gran patrimoni natural que tenim a València. I és que és necessari posar en valor aquest tresor natural que tenim, així com conscienciar-nos de la importància de la seua conservació.

Per descomptat, també hi hauran visites al Centre d’Interpretació del Racó de l’Olla i al Centre de Recuperació de Fauna La Granja del Saler, així com als vivers municipals del Saler. Una jornada intensa que, des de l’Ajuntament de València, s’han proposat celebrar cada any.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + un =