caixa popular

Activitats per a persones majors a la Plaça de l'Ajuntament

Activitats per a persones majors a la Plaça de l'Ajuntament
08/11/2018 -

La plaça de l’Ajuntament ha acollit hui la primera jornada d’activitats de ball i esport per a les persones majors de la ciutat, que ha comptat amb més d’un centenar d’assistents. L’Ajuntament ha organitzat aquesta iniciativa amb l’objectiu de fomentar l’esport per a mantenir actives a les persones de la tercera edat. Aquesta activitat s’emmarca en la programació de la 35a Setmana de les Persones Majors.

Per segon any consecutiu, la Regidoria de Persones Majors converteix la plaça de l’Ajuntament en el nucli de l’activitat esportiva de les persones majors de la ciutat. Des de hui dijous, fins a aquest dissabte, els ancians i les ancianes poden gaudir d’una programació amb activitats gratuïtes i d’accés lliure, de 10.30 fins a les 13.00 hores, aproximadament.

La regidora de Persones Majors, Sandra Gómez, ha acudit a l’acte per a agrair els assistents la seua participació i ha reivindicat que «aquesta setmana és per als majors de València i la plaça de l’Ajuntament, també és seua». Aquesta iniciativa forma part de la 35a Setmana de les Persones Majors, l’objectiu de la qual és homenatjar la tercera edat i destacar la labor que ofereixen i han oferit a la societat.

L’empresa esportiva ‘Ebone’, juntament amb la Fundació Esportiva Municipal, ha sigut l’encarregada de dirigir aquest programa d’activitats per a la gent de més de 60 anys, que inclou balls de saló, gimnàstica amb música, ioga i taitxí, entre altres.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × tres =

caixa ontinyent
Extra nº 2 - FEBRERO 2019