caixa popular

Activitats esportives gratuïtes cada dia a la Malva-rosa

Activitats esportives gratuïtes cada dia a la Malva-rosa
11/07/2018 -

La Regidoria d’Esports i la Fundació Esportiva Municipal han posat en marxa el programa d’activitats gratuïtes que cada estiu s’imparteix en la platja de la Malva-rosa. Per quart any consecutiu, l’esport es trasllada a vora mar per a gaudi dels qui desitgen exercitar-se aprofitant la brisa marina i l’ambient de platja.

Les classes, totes elles dirigides per monitors titulats, van començar el passat 1 de juliol i es perllongaran fins al 31 d’agost. Durant tota la setmana, de dilluns a diumenge, en l’espai situat en la instal·lació municipal de Vòlei Platja València s’imparteixen sessions de ioga, taitxí, pilates, fitness llatí i GAP, en horari de matí i vesprada.

A més, com a novetat, enguany s’ha traslladat a la platja el programa d’Activitat Física i Salut, que al llarg de l’any s’ha estat desenvolupat en les instal·lacions esportives municipals. D’aquesta manera els veïns i les veïnes de més edat poden continuar amb la seua rutina esportiva també durant els mesos estivals.

La regidora de Sanitat, Salut i Esports de l’Ajuntament, Maite Girau, ha assenyalat que des de la regidoria «treballem per promocionar l’exercici físic saludable de veïns i veïnes de la nostra ciutat i per açò tractem de facilitar l’accés a l’esport per a tots amb activitats gratuïtes i accessibles».

Fins al moment, i després de la recent estrena de la programació per a aquesta temporada, més de mig centenar de persones trien fer esport de forma gratuïta en cadascuna de les sessions. Aquesta és una bona ocasió per exercitar-se i conéixer gent aprofitant un entorn únic com és la platja urbana de la ciutat.

Per realitzar qualsevol de les activitats solament és necessari acostar-se a la caseta informativa que està situada en la instal·lació municipal de Vòlei Platja de la Malva-rosa.

Etiquetes

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 1 =

sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
festes xirivella 2018