25n
Orgull
Orgull

Les activitats commemoratives del 150 (+1) aniversari de l'annexió a València del barri de Patraix ja tenen cartell

Les activitats commemoratives del 150 (+1) aniversari de l'annexió a València del barri de Patraix ja tenen cartell
11/09/2021 -

El cartell anunciador de les activitats commemoratives del 150 (+1) aniversari de l’annexió de l’antic poble de Patraix a la ciutat de València, que s’ha imposat en el concurs organitzat per l’Associació, és obra de Tommyillustrations i representa una escena de ball tradicional amb el rerefons de l’església del Sagrat Cor de Jesús que es troba en la plaça de Patraix, icona del barri.

L’Associació Veïnal de Patraix realitzarà entre els dies 8 i 12 d’octubre una sèrie d’activitats commemoratives per a celebrar el 150 (+1) aniversari de l’annexió de l’antic poble de Patraix a la ciutat de València. Aquest aniversari s’havia d’haver celebrat l’any passat, però la situació epidemiològica va fer que es posposara, encara que no serà igual al que s’haguera celebrat sense aquesta situació.

Aquestes activitats, que l’Associació està ultimant en estreta col·laboració amb les autoritats competents, es regiran per les mesures relatives a celebracions, esdeveniments o concentracions de persones vigents actualment. De manera que l’ús de màscares serà obligatori en tot cas, fins i tot a l’aire lliure, per a les persones participants i el públic, excepte menors de sis anys.

A més, es mantindrà una distància de seguretat de metre i mig, evitant en tot cas aglomeracions, establint itineraris, seients preassignats, etc. Continuarem informant.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + setze =