25n
25N
25N

Medi ambient, ciència i entreteniment per a tota la família

Medi ambient, ciència i entreteniment per a tota la família
07/10/2019 -

El respecte per la naturalesa i la ciència ja formen part d’agenda de Puçol. A més d’anar al cinema o visitar una exposició fotogràfica, des de fa tres anys els veïns d’aquest municipi poden aprendre ciència de manera amena i divertida. Com és habitual, tots els trimestres es realitza una observació astronòmica en el paratge natural de La Costera. En aquestes activitats Amadeo Aznar Macías, astrònom de Puçol, acosta el cosmos a xiquets i adults, sempre amb biodiversitat del nostre planeta com a teló de fons.

Dissabte passat 28 de setembre 50 persones van gaudir d’una altra xarrada sobre «rareses planetàries», en la qual es van repassar les característiques dels planetes del Sistema Solar i l’extraordinària capacitat de la Terra per a albergar vida.

Les característiques de la nostra atmosfera, la nostra distància al Sol i les mateixes característiques d’aquest, fan de la Terra un lloc privilegiat en el qual podem viure. Sens dubte, un oasi planetari on la vida és possible. A continuació, es va fer una observació de Júpiter, Saturn i la galàxia d’Andrómeda mitjançant telescopis.

Des de fa tres anys la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Puçol realitza aquestes i altres activitats a La Costera, amb la coordinació d’Acció Ecologista Agró. Des de llavors, set-centes persones han assistit a aquestes activitats de divulgació científica.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 − 3 =