25n
25N
25N

Comença l'activitat 'Concilia l'estiu' de l'Ajuntament de Rafelbunyol

Aquesta iniciativa municipal està destinada a conciliar vida laboral de les mares i pares i cures durant l’etapa estival

Comença  l'activitat 'Concilia l'estiu' de l'Ajuntament de Rafelbunyol
01/07/2020 -

Hui, 1 de juliol, dona inici l’activitat ‘Concilia l’Estiu’, organitzada per l’Ajuntament de Rafelbunyol. En aquesta ocasió, estant aquest any marcat per la pandèmia de la COVID-19, l’ajuntament ha adaptat el format d’Escola d’Estiu i Escola Esportiva i implementat totes les mesures de seguretat indicades per les autoritats sanitàries per a garantir el normal desenvolupament de l’activitat, dins de la situació.

Algunes mesures de seguretat que es realitzaran de manera diària per alumnat i personal docent d’aquesta activitat conciliadora seran, entre altres: entrades controlades, presa de temperatura a l’entrada i sortida, grups reduïts, activitats intergrupals mínimes i divisió per grups d’edats en tres centres diferents.

El regidor d’Esports, To Ros, va destacar “la importància vital per a la infància de desenvolupar amb la normalitat més gran possible, tenint en compte la situació, activitats esportives, lúdiques i formatives tan necessàries per al desenvolupament”.

En paraules de la regidora de Sanitat i Educació, Rosa Astor: “Durant el desenvolupament de ‘Concilia l’Estiu’, estarem en constant col·laboració amb el centre de salut del municipi i el servei de prevenció de riscos laborals. Aquesta activitat és vital per a moltes famílies del municipi que, amb la represa de l’activitat econòmica, veuen complicar-se les seues possibilitats conciliar vida laboral i cures. Per això, hem posat tots els nostres esforços en què es puga realitzar.”

Per part seua, l’alcalde de la localitat, Fran López, va assenyalar que “encara que l’objectiu principal és garantir la salut de l’alumnat i personal laboral en l’activitat, tenim gran confiança en l’equip de monitores i monitors que posaran tot el seu treball perquè aquesta activitat siga especial, divertida i alegre”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze + 19 =