25n
25N
25N

Activada una nova alerta sanitària nacional per listèria per una carn entatxonada fabricada a Paterna (Cadis)

JESÚS PRIETO (EUROPA PRESS)

Activada una nova alerta sanitària nacional per listèria per una carn entatxonada fabricada a Paterna (Cadis)
06/09/2019 -

El conseller de Salut i Famílies de la Junta d’Andalusia, Jesús Aguirre, ha informat aquest divendres de l’activació d’una nova alerta sanitària nacional pel bacteri ‘Listèria monocytogenes’ en relació a la carn entatxonada ‘Sabors de Paterna’, fabricada a Paterna de Rivera (Cadis).

En una roda de premsa en la seu de la Conselleria, a Sevilla, el titular andalús de Salut ha precisat que aquest alerta sanitària nacional s’ha establit a les 12.58 hores d’aquest divendres.

Segons ha indicat també, en aquests moments els inspectors estan en la referida fàbrica de Paterna arreplegant mostres, i s’ha decretat el tancament de la producció de l’empresa, així com han quedat immobilitzats tots els productes de la mateixa.

Igualment, s’està cridant proveïdors de Cadis, encara que també els hi ha en altres províncies com Madrid, Huelva i Màlaga, segons ha aclarit el conseller de Salut.

Aquest alerta arriba després del brot de listeriosi provocat per l’empresa Magrudis en distribuir carn entatxonada contaminada amb el citat bacteri, que ha sumat més de 200 afectats a Andalusia, ha causat fins al moment la mort de tres persones i sis avortaments d’embarassades, cinc d’elles a Andalusia i el restant a Madrid.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 2 =