25n
25N
25N

Acrobàcies, malabars, música...tot tindrà cabuda amb l'espectacle familiar Emportats

Serà el pròxim 5 de març a partir de les 12 hores en el Tívoli

Acrobàcies, malabars, música...tot tindrà cabuda amb l'espectacle familiar Emportats
24/02/2017 -

El matí del diumenge 5 de març, a partir de les 12 hores, el Centre Cultural Tívoli es transforma per a rebre a la companyia Trócola Circ que portarà a este espai municipal el divertit, especial i dinàmic espectacle Emportats, un espectacle de circ per a tota la família que combina disciplines com l’acrobàcia, els malabars, la música i el treball amb objectes, en este cas, portes.

L’entrada per a gaudir d’este espectacle, en el qual també es juga amb el visible i el no visible, es poden adquirir a un preu de 6 € en Instant Tiquet i en la Casa de Cultura i també propi diumenge des d’una hora abans en la taquilla del Tívoli.

Fent ús de llenguatges com el musical, humorístic o poètic, de l’espectacle van emergint imatges i idees originals que la seua estètica submergirà al públic present en el Tívoli en un atractiu viatge per als sentits. A més, a la versatilitat i descontextualització de l’objecte, sumen la música en directe, un element clau en el desenvolupament de l’espectacle.

La Trócola Circ és una companyia de circ les produccions del qual es fonamenten en la recerca amb objectes. Des d’una clara aposta per la innovació, exploren i posen en escena diversos llenguatges.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 3 =