El teixit empresarial de l'Horta sud, a debat en ACCOmarca't

Hui es celebrarà el Fòrum Comarcal pel Creixement de l’Horta Sud en Mislata, on s’abordaran qüestions per a impulsar l’ocupació de la comarca

El teixit empresarial de l'Horta sud, a debat en ACCOmarca't
20/09/2018 -

Fomentar l’ocupació de la comarca de l’Horta Sud és el principal objectiu del món empresarial, de les persones emprenedores i de qualsevol dels seus habitants. Per això, la Mancomunitat de l’Horta Sud continua amb la seua aposta per desenvolupar i augmentar el teixit empresarial de la comarca i organitza la nova edició del Fòrum Comarcal pel Creixement de l’Horta Sud ACCOmarca’t!, durant aquest matí en el centre sociocultural “La Fàbrica” de Mislata.

Des de l’organització de l’Acord Comarcal per la Creació d’Ocupació (ACCO), destaquen les xifres positives que han aconseguit amb el seu projecte des de l’última edició. En concret, hi ha hagut quasi 600 atencions en inserció laboral, 200 de negocis assessorats, un centenar d’usuaris en alfabetització digital i almenys 62 contractacions directes oficialment. En total, al voltant de 1000 persones s’han beneficiat d’aquest servei que pretén “fomentar l’ocupació, l’emprenedoria i el teixit empresarial de la comarca”.

Fòrum Comarcal pel Creixement de l’Horta Sud: ACCOmarca’t! arrancarà a les 9 del matí amb la taula redona “La realitat de l’orientació laboral”, formada pel personal tècnic d’orientació ADLs, SERVEF, ACCO, IDEA’T i de la Cambra de comerç. A les 10 serà el torn de representants de sectors com “els falsos autònoms” (d’UGT i CCOO), Finançament Públic (a través del Director General d’Economia, Emprenedoria i Cooperativisme) i Finançament privat (amb CaixaBank i Caixa Popular), que debatran sobre “el preu d’emprendre”.

Després d’una pausa per al café, a les 11.30 hores el Fòrum pel Creixement de l’Horta Sud ACCOmarca’t 2018 oferirà la taula redona “Fórmules per al creixement”, l’espai que més punts de vista albergarà. En concret, ACCO se centrarà en els plans d’empresa com a pilars de l’emprenedoria, l’Associació d’Empresàries i Professionals de València (EVAP) parlarà de l’apoderament de la dona com a valor afegit i Crearqció proposarà el cooperativisme. En el cas d’Uncovercity, la seua proposta es basarà en la innovació i la creativitat, Navin Company exposarà arguments sobre la importància de l’equip de treball i Fòrum d’Empresaris de l’Horta Sud parlarà sobre l’associacionisme.

Els temes també seran variats en “El món i la seua influència”, de 12.30 a 13.30 hores. En aquest cas, Discocil, Charge and Parking, BrandManic i Som Alimentació debatran sobre la digitalització d’un sector tradicional, el comerç col·laboratiu en línia, el màrqueting d’influencers i la sostenibilitat i el medi ambient.

El President de la Mancomunitat de l’Horta Sud, Carlos Fernández Bielsa, serà l’encarregat de tancar el fòrum, juntament amb la Directora General del SERVEF Rocío Briones i el Director General d’Economia, Emprenedoria i Cooperativisme, Francisco Álvarez, en la zona Networking de l’Amfiteatre. Finalment, els participants podran gaudir de paella i cervesa tradicional valenciana amb motiu del Dia Internacional de la Paella.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 5 =

sagunt a escena 2019
turismo salou