25n
25N
25N

"Accions x Barris" arriba al barri Alfalares d'Alfafar

"Accions x Barris" arriba al barri Alfalares d'Alfafar
29/01/2019 -

La nova campanya de l’Ajuntament d’Alfafar “Accions x Barris” ha arribat al barri dels Alfafares, en el qual ja s’han iniciat els treballs i actuacions de millora. Amb aquesta nova campanya, per la qual ja s’han implementat millores en els espais públics i infraestructures del Barri Orba i del Barri Sant Jordi, l’Ajuntament d’Alfafar, a més de buscar oferir un entorn urbà més amable i que incremente la qualitat de vida de la ciutadania, recollirà i valorarà les demandes o suggeriments de millora de les i els veïns per a futures actuacions.

Continuant amb els treballs realitzats en els Barri Orba i Sant Jordi, la instal·lació de noves papereres i les millores en la pintura viària, la senyalística, les diferents pistes esportives, així com en les instal·lacions del parc 8 de març són algunes de les accions previstes per al barri dels Alfalares. A més, en els pròxims dies, les i els veïns del barri rebran un fullet informatiu de les diferents actuacions que s’hagen implementat en el que es reserva un espai perquè puguen escriure les seues sol·licituds o suggeriments de millora. Aquestes podran depositar-se en les bústies habilitades de la campanya “Accions x Barris” en el SAC de l’Ajuntament, el del Barri Orba i en AEDL Sant Jordi.

Amb la implementació d’aquestes accions, que conclouran en les pròximes setmanes amb les actuacions previstes en el barri La Fila i el Barri antic, l’Ajuntament d’Alfafar continua treballant per a complir amb el seu compromís que Alfafar siga un municipi amb un entorn urbà més amable amb la ciutadania, i pel qual el consistori ha realitzat nombroses actuacions en els últims mesos en les vies i espais públics del municipi, donant resposta a diferents reclamacions veïnals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + 8 =

museo prehistoria
museo prehistoria