25n
25N
25N

"Accions x Barris": Alfafar donarà resposta a les sol·licituds veïnals

"Accions x Barris": Alfafar donarà resposta a les sol·licituds veïnals
22/01/2019 -

Alfafar ha posat en marxa la seua nova campanya “Accions x Barris” amb la qual, a més d’implementar millores en les infraestructures i en els espais públics dels diferents barris de la localitat, recollirà i valorarà els suggeriments que les i els veïns d’Alfafar facen arribar al consistori.

Per això, l’Ajuntament ha iniciat hui en els barris Orba i Sant Jordi el repartiment d’un fullet informatiu de les diferents actuacions que les àrees d’Urbanisme i Manteniment del consistori han implementat en les últimes setmanes en el qual es reserva un espai perquè les i els veïns puguen escriure les seues sol·licituds o suggeriments de millora. Aquestes podran depositar-se en les bústies habilitades de la campanya en el SAC de l’Ajuntament, el del Barri Orba i en AEDL Sant Jordi.

La campanya Accions x Barris, per la qual s’han dut a terme diverses actuacions com l’arranjament i pintura de l’AEDL d’Alfafar, la millora del mobiliari urbà amb la instal·lació de nous bancs i papereres, una nova senyalística més visible en els contenidors, i l’obertura de la nova pista multiesportiva en la Plaça Corts Valencianes del Barri de Sant Jordi, inclourà noves accions de millora en la resta de barris del municipi, Barri Orba, Nucli Antic , La Fila i els Alfalares.

D’aquesta forma, mitjançant la implementació d’aquestes accions en l’entorn urbà, l’Ajuntament continua treballant per a complir amb el seu compromís que Alfafar siga un municipi amb un entorn urbà més amable i accessible amb la ciutadania i donar resposta, al mateix temps, a les demandes de les i els veïns.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 3 =