25n
25N
25N

Paterna ha realitzat en 2019 més de 320 actuacions de millora de la via pública

A més d’actuar en els barris del municipi, també s’han millorat calçades i voreres dels polígons industrials i s’ha reforçat la seguretat amb el repintado dels senyals viaris

Paterna ha realitzat en 2019 més de 320 actuacions de millora de la via pública
09/01/2020 -

L’Ajuntament de Paterna, a través de l’empresa municipal Gestió i Serveis de Paterna, ha realitzat en l’últim any un total de 328 intervencions per a millorar els carrers del municipi.

Així ho ha anunciat la Tinenta d’Alcalde, Núria Campos, qui ha assenyalat que “entre les obres realitzades, destaca la reparació de voreres i escocells, així com el pintat de senyals viaris o la millora de l’accessibilitat amb l’objectiu de millorar la mobilitat rodada als carrers del municipi”.

A més, Campos ha explicat que “les obres s’han anat executant tenint en compte l’anàlisi realitzada per la Policia Local de Paterna i els tècnics municipals, així com les peticions presentades pels propis veïns i veïnes”.

Del total de les intervencions realitzades, més del 30% s’han dut a terme a La Canyada, un total de 109 actuacions que han permés reforçar el ferm en més d’una trentena de carrers, al mateix temps que s’ha millorat l’accessibilitat per als vianants en el veïnat, reparant sots en voreres i creant rebaixes en passos de vianants.

Tant en la zona Centre, amb 59 actuacions, com en el barri d’Alborgí, amb 31 intervencions, s’han reparat voreres i sots en la calçada facilitant la mobilitat rodada dels habitants de la zona.

Per part seua, en el barri de Campament s’han completat 19 actuacions amb especial incidència en el repintat de senyals viaris i passos de vianants per a reforçar la seguretat per als vianants de la zona i en Santa Rita s’han comptabilitzat un total 29 actuacions entre les quals s’inclouen la reparació de voreres i rebaixes en passos per als vianants per a millorar-la accessibilitat.

Quant als barris de Lloma Llarga, La Coma, Mes del Rosari, Terramelar, Cruz de gràcia són els barris que han registrat les menors incidències enguany un total de 28, i entre les obres realitzades està el repintat de senyals viaris, adequació de voreres i actuacions específiques d’accessibilitat

Finalment, també s’ha actuat en els polígons industrials com el Parc Tecnològic, Tàctica o Font del Pitxer. En aquest últim destaca el repàs de la pintura vial amb més de 1.800m2 de pintura de passos de vianants, 10 senyals de stop i 19 cedisques al pas que se sumen als 112 senyals viaris que s’han pintat al Parc Empresarial Tàctica per a reforçar la senyalització indicant l’existència de passos de vianants i ciclistes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − 5 =