caixa popular

Comerç es reuneix amb ACEM per a valorar les accions d'estímul al comerç local

Comerç es reuneix amb ACEM per a valorar les accions d'estímul al comerç local
02/08/2017 -

L’Associació de Comerciants i Empresaris de Mislata acaba de renovar la seua directiva. El nou president, Pepe Sales, s’ha presentat davant la regidora Maika Tarín per a parlar de projectes en comú i ampliar la participació i les iniciatives d’activitat dels comerços.

A la reunió han assistit el president d’ACEM, Pepe Sales, el tresorer, Toni Jiménez, el secretari, Alejandro Galarza, així com Eva Gómez, Tomás Xàtiva i Daniela Martínez, els nous representants de les empreses i comerços de Mislata. La regidora Maika Tarín i el tècnic de comerç han pres nota de les valoracions que fan des de l’associació referent a les activitats que duu a terme l’Ajuntament sota el Pla d’Estímul al Comerç Local que segueix programant novetats cada any.

Junts, la regidoria i l’associació de comerciants, han fet un balanç dels resultats de la passada Fira del Comerç organitzada pel consistori, i s’han mostrat per ambdues parts obertes al diàleg per a seguir millorant-la en la pròxima edició, que serà la número dotze i aspira batre el seu propi rècord, aglutinant més teixit comercial i hostaler de Mislata.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × quatre =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris