25n
25N
25N

Els veïns de La Canyada i Terramelar de Paterna podran consultar ofertes d'ocupació des del seu barri

Els veïns de La Canyada i Terramelar de Paterna podran consultar ofertes d'ocupació des del seu barri
06/11/2019 -

L’Ajuntament de Paterna facilitarà l’accés a la informació sobre les ofertes d’ocupació que gestiona l’Agència de Col·locació municipal, publicant-les des de la setmana vinent en els centres cívics de Terramelar i La Canyada.

Tal com ha afirmat el Tinent Alcalde de Promoció Soci Econòmica, Julio Fernández “d’aquesta forma s’acosten les ofertes de treball a aquells veïns i veïnes de la ciutat que viuen a més distància de les instal·lacions municipals, evitant desplaçaments i permetent una major igualtat d’oportunitats i accés a la informació sobre oportunitats de treball”.

D’aquesta manera, des del 4 de novembre, en el Centre Cívic de La Canyada, al carrer Sant Vicent Ferrer, 8 i en el Centre Cívic de Terramelar, situat al carrer Alginet número 5, estan disponibles les ofertes d’ús de l’Agència de Col·locació municipal, que són gestionades directament pels serveis d’ús de l’Ajuntament amb les empreses privades.

Actualment, l’Agència de Col·locació de Paterna, situada en l’edifici administratiu de l’Ajuntament, ha gestionat 229 ofertes d’ocupació pròpies, de les quals 45 estan actives. Aquestes ofertes es van renovant setmanalment, actualitzant les disponibles i afegint les noves oportunitats que els serveis municipals gestionen de manera recurrent.

Aquesta iniciativa d’ampliar la informació a més barris de la ciutat és, segons ha destacat el responsable de Promoció Socioeconòmica, “una mostra de l’aposta de l’executiu socialista per a propiciar que la taxa d’ocupació a Paterna continue augmentant i que tots els veïns i veïnes que ho necessiten puguen accedir a les ofertes vigents”.

En el que portem de 2019, l’Agència de Col·locació ha realitzat més de 800 gestions d’atenció a ciutadans i es preveuen que finalitze l’any amb unes 1.200 persones interessades a accedir a les ofertes promogudes des d’aquest servei municipal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − dos =

Informacion coronavirus