25n
25N
25N

Alfafar i Llocnou de la Corona milloren l'accessibilitat de la "sendeta"

S’han realitzat millores d’accessibilitat tant d’entrada com d’eixida al camí que uneix els dos municipis. La regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Alfafar iniciarà l’anivellació de la vorera que es troba just enfront de la “vendetta”

Alfafar i Llocnou de la Corona milloren l'accessibilitat de la "sendeta"
24/02/2017 -

Els municipis d’Alfafar i Llocnou de la Corona estan treballant per a millorar l’accessibilitat de la coneguda “sendeta de Poble Nou”, que connecta estes dues localitats.

La regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Alfafar iniciarà a partir del dilluns les obres d’accessibilitat i anivellació de la vorera que es troba just enfront de la “sendeta“, en el carrer Pep de l’Horta, i es procedirà al pintat del pas de vianants que hi ha entre l’encreuament de la “sendeta de Poble Nou” i este carrer.

De moment, des de l’Ajuntament de Llocnou de la Corona s’han realitzat una sèrie d’accions de millora en el camí que uneix els dos pobles de l’Horta Sud, dotant d’una accessibilitat tant d’entrada com d’eixida a la “sendeta“.

A més, s’ha procedit a asfaltar de nou la senda amb un asfaltat premsatge i s’ha dut a terme l’anivellació de tota la senda, allisant tot el paviment i millorant el seu estat perquè els veïns i veïnes d’Alfafar i de Poble Nou estiguen millor connectats. Amb estes accions s’ha adequat el camí que connecta el carrer Pep de l’Horta amb el carrer Músic Francisco Burguera.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + 15 =